FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CONCORDIA CHIAJNA, VINERI, 21:00

DINAMO // Reda Jaadi, primul sacrificat! Mircea Rednic a luat o decizie după rezultatele slabe din ultimele două etape

Reda Jaadi a dezamăgit și nu va mai fi titular la meciul cu Concordia de vineri // FOTO: GSP
Reda Jaadi a dezamăgit și nu va mai fi titular la meciul cu Concordia de vineri // FOTO: GSP

Articol de - Publicat marti, 26 februarie 2019 12:21

Dinamo nu mai are nicio șansă la play-off și vine după două etape cu rezultate dezamăgitoare: 1-2 cu FC Botoșani și 0-0 cu Dunărea Călărași. Astfel, Mircea Rednic pregătește modificări în formula de start pentru următorul meci, care se joacă vineri, pe teren propriu, contra Concordiei Chiajna. 

Pe mijlocașul Reda Jaadi, venit de la Royal Antwerp, îl paște banca de rezerve vineri seară. Belgianul a irosit câteva oportunități la Călărași, iar Mircea Rednic e nemulțumit de randamentul lui încă de la partida cu Botoșaniul.

În schimb, tehnicianul ar putea miza din primul minut pe fratele mai mic al lui Reda, Nabil, care a intrat doar în ultimele minute cu Dunărea. "E un băiat mai echilibrat", a comentat antrenorul despre Nabil, care a semnat cu Dinamo zilele trecute. 

Citește și: Theodor Jumătate îl pune la zid pe Mircea Rednic: "Totul e o farsă! Jocul nu există, e o utopie, acum și anul viitor"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
jony1973
jony1973  •  26 Februarie 2019, 23:10

Si eu am tot insistat sa nu-l dea pe Salomao. Pacat ca am cedat golgheterul asa usor. Sper ca macar de acum incolo Rednic sa mai citeasca si sfaturile noastre.

senatorddb
senatorddb  •  26 Februarie 2019, 20:01

Toate comentariile sunt de prisos. Neagoita este principalul artizan,al acestei epoci negre,din istoria noastră. A preluat Dinamo, având alte gânduri. Nu este logic,doar oierul sa poată fi in stare sa cumpere, jucători români,de la alte echipe.Fara a avea un competitor.punct

dinamo_fan
dinamo_fan  •  26 Februarie 2019, 19:25
Postat de kordell pe 26 Februarie 2019, 14:59

Poate scapa de septarul ala care a jucat fundas dreapta , e varza !

Asa e, Aliji a fost petarda, dar a jucat fundas stanga. Pe dreata a jucat Sorescu., unul din foarte putinii care a meritat nota de trecere la Calarasi.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează