FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Replica lui Florin Prunea după atacul lui Dănuț Lupu: „Vom regla aceste lucruri ca între bărbați, în privat”

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 decembrie 2019 23:13

Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo, a oferit o replică după ce a fost atacat dur de fostul coleg Dănuț Lupu.

Dănuț Lupu i-a cerut lui Prunea să demisioneze, considerându-l unul dintre principalii vinovați pentru situația clubului.

„Nu am niciun răspuns. Mai ales că am fost colegi de cameră la Dinamo. În mare îi dau dreptate. Are dreptate. Situația de acum nu este pentru Dinamo, dar trebuie să înțeleagă că nu mai este echipa de pe vremea lui. Atunci era un club puternic, nu se vindea pe un leu și douăzeci și cinci de bani. Asta trebuie să înțeleagă Dănuț. 

În privat, când ne vom întâlni, vom regla aceste lucruri ca bărbații. Îl știu foarte bine. Nu îmi voi ataca foștii colegi.

De cine să fie pus să spună asta? Își caută și el locul, sper să și-l găsească”, a declarat Florin Prunea la TV Digi Sport. 

„Cred că în primul rând cei din conducere ar trebui să plătească. Să se facă o analiză și să se ia niște decizii. Să vedem unde s-a greșit. A fost o situație dificilă la Dinamo anul acesta”
Florin Prunea 

VEZI ȘI:

Florentin Petre și Liviu Ciobotariu, critici la adresa dinamoviștilor: „Noi mâncam pateu pe pâine, acum jucătorii visează milioane”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  21 Decembrie 2019, 18:31

DEMISIA !!!

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  21 Decembrie 2019, 11:17
Postat de vendredi13 pe 21 Decembrie 2019, 07:18

Lasă că Rednic lua clubul dacă vrea. Dacă mă enervez iau și eu cu un euro. Uite că mâine îl sun pe Negioță și o să apară știre că sunt interesat. El trebuie să bage bani cu capitral social, are majoritate față de Badea. Badea e problema.

Despre ce vorbim ? Ce legatura are cu ce a facut prunea ?

198403433930462
Negoescu Ion Bebe  •  21 Decembrie 2019, 07:52

AM MAI SPUS-O ȘI LA ÎNCEPUT CIND A VENIT ACEST PROFITOR ȘI O SPUN ȘI ACUM PE ORIUNDE A FOST EL A FOST PE JECMANEALA ȘI DE PESTE TOT NU A PLECAT PINA NU A FĂCUT GAURA MARE ÎN BUGET. DEMISIA PROFITORULE!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează