FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo revine în „Groapă” pentru meciul cu FC Voluntari! Ce au luat în calcul „câinii”

Articol de - Publicat luni, 23 septembrie 2019 09:50

Din considerente financiare și din cauza gazonului prost de pe Arena Națională, dinamoviștii revin, runda viitoare, în „Ștefan cel Mare”, la meciul cu FC Voluntari, programat vineri, 27 septembrie, de la ora 20:30.

Dinamo reunță la a mai juca pe Național Arena chiar înaintea derby-ului de România, cu FCSB, programat pe 5 octombrie pe cel mai mare stadion al țării.

Din considerente financiare, mai ales că o partidă cu ilfovenii nu este o rețetă de succes pentru echipa care iar s-a îndepărtat de play-off. 35 de mii de euro costă închirierea Arenei pentru un eveniment intern, de 15 ori mai mult decât închirierea stadionului din Ștefan cel Mare. 

Nu doar banii vorbesc în acest caz, ci și starea gazonului de pe AN. Dinamoviștii l-au pierdut pentru o lună pe Daniel Popa la jocul cu Botoșaniul, din cauza unor probleme musculare provocate de teren, Dusan Uhrin fiind extrem de nemulțumit de faptul că e văduvit de un atacant care era în formă. Căpitanul Dan Nistor nu s-a ferit să declare atunci: „Gazonul e penibil. Dacă aș avea 6-7 mii de suporteri în Ștefan cel Mare, aș juca acolo”. 

8.130 de spectatoriau fost la ultima etapă jucată acasă de Dinamo, cu FC Botoșani (1-1), pe 14 septembrie

240.000 de euroa costat ultima versiune de gazon de pe Național Arena

„Nu am jucat de mult timp pe un asemenea gazon. Dacă aici evoluează naţionala României, chiar este un dezastru” - Dusan Uhrin, antrenor Dinamo

„Acest gazon a costat în jur de 240.000 de euro, dar menționez că în comparație cu contractul din 2014 costurile sunt mai mici cu 700.000 de euro, sumă economisită din care putem face alte activități” - Gabriela Firea, primar București

FITNESS: Hai că au găsit!

Gata, dinamoviștii și-au găsit preparator fizic după o lună în care s-au antrenat cu Uhrin având și această sarcină! De fapt, este o revenire, o soluție găsită de "câini", de a-l readuce pe Constantin „Sensei” Niculae la club. Tatăl lui Marius Niculae va începe munca de azi.  

„Este un om pe care-l cunoaștem, face parte din familia Dinamo și este un profesionist ce-i poate ajuta mult pe jucători. Aveam nevoie de un preparator fizic”, a declarat Florin Prunea.

VEZI ȘI:

CRAIOVA // Piți, „hibridul” chiar e mai scump. Și mai pretențios! Ce spun specialiștii despre gazonul mixt

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
chris_bu67
chris_bu67  •  24 Septembrie 2019, 18:00

Forza,DINAMO!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează