FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo rezolvă o problemă de un milion de euro! Fotbalistul e de acord: „Sunt deschis ideii, sper să ne înțelegem”

Dinamo ar putea rezolva o problemă de un milion de euro, să-i extindă contractul mijlocașului Ionut Șerban (25 de ani).
Dinamo ar putea rezolva o problemă de un milion de euro, să-i extindă contractul mijlocașului Ionut Șerban (25 de ani).

Articol de - Publicat marti, 11 august 2020 15:05 / Actualizat marti, 11 august 2020 15:25

Dinamo ar putea rezolva o problemă de un milion de euro, să-i extindă contractul mijlocașului Ionut Șerban (25 de ani). Cel puțin un an, „câinii” ar răsufla ușurați. 

  • CONTEXT: Contractul lui Ionuț Șerban conține o clauză unică. Aceasta prevede că în cazul în care Dinamo se desparte de fotbalist, indiferent din ce motiv, atunci Vasile Şiman, patronul echipei care îl cedase în Ștefan cel Mare, se va alege cu un milion de euro.

Lui Ionuț Șerban i s-a promis că va beneficia de mult mai multe șanse în următorul sezon. Antrenorul Gigi Mulțescu, care va semna la rândul său prelungirea contractului, a insistat ca el să rămână, având în vedere că SMURD-ul este omul care l-a adus, în 2013.„Șerbănică” va fi prezent la reunirea lotului și apoi va purta o discuție decisivă cu Bogdan Bălănescu. 

Ionuț Șerban vrea să rămână la Dinamo

„Eu sper să ne înțelegem. Am ținut legătura cu conducerea clubului și sunt deschis ideii de a continua cu Dinamo. Vreau să avem rezultate mult, mult mai bune în viitorul sezon fiindcă suntem Dinamo și cred că putem să facem acest lucru”, a declarat Ionuț Șerban în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

EXCLUSIV Dinamo rezolvă o problemă de un milion de euro! Fotbalistul e de acord: „Sunt deschis ideii, sper să ne înțelegem”

VIDEO. EXCLUSIV Scandal monstru în vestiarul lui Dinamo! Florin Prunea, dezvăluiri incredibile: „F****-ți...! Mă las de fotbal”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Dinamo visează frumos! „Câinii” vor să-l aducă înapoi pe unul dintre favoriții fanilor

Dinamo începe pregătirile pentru noul sezon! Cine va fi antrenor: „Încă nu am semnat, dar e o chestiune de ore”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  12 August 2020, 11:29

sunt curios, cand se va lasa de fotbal o sa il coopteze ca antrenor pe viata? ca sa nu plece de la Dinamo? cand va muri, cum se descurca Dinamoul? ca a "plecat" pe lumea cealalta!deci nu mai e la Dinamo! ce vor face, il ingroapa sub gazon? Dinamo ar fi trebuit sa dea in judecata pe cine a facut contractul ala, sa il puna sa plateasca el!

manutd.steaua
manutd.steaua  •  12 August 2020, 00:38
Postat de rocky2 pe 11 August 2020, 19:52

De ce i-ar creste salariul? Oare in alta parte i-ar da cineva macar ca aici? De ce credeti ca jucatorul prefera sa ramana? Minimul pe economie, cum face si JJ, jmecherul fotbalului romanesc!

N-ai citit ca omul trebuie sa semneze contract de prelungire,altfel ati falimentat cu totul???? Oricum,chiar daca dati faliment,la anul tot in liga 1 o sa fiti!

creeperno
creeperno  •  11 August 2020, 22:45

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează