FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Riccardo Piscitelli, interviu în Italia: „Liga 1 este un campionat de top!” + „Bucureștiul se aseamănă cu Milano”

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 noiembrie 2019 19:14

Riccardo Piscitelli (26 de ani), portarul lui Dinamo, a oferit un interviu în presa din Italia în care a vorbit, printre altele, despre nivelul Ligii 1, viața din România și obiectivul din acest sezon al „roș-albilor”.

Piscitelli a ales Dinamo București pentru a-și găsi locul în lume”, așa au început cei de la tuttomercatoweb.com materialul cu Piscitelli, care a declarat: „Aventura în Liga 1 este o experiență pe care am vrut să o încerc dintotdeauna. Mereu mi-am dorit să evoluez în campionate noi”.

Trăind în capitala țării, adică în București, pot să spun că este foarte asemănătoare cu viața din Milano. De altfel, este ca în fiecare oraș mare: spații comerciale uriașe, restaurante de tot felul și centrul aglomerat. Dar cel mai important lucru pentru mine este că am început să vorbesc în engleză”, a afirmat Piscitelli.

„România e un campionat de top”

Întrebat despre nivelul din Liga 1, Piscitelli a lăudat fotbalul din România: „Nivelul este în creștere. Acesta este un campionat de top, care-ți poate oferi vizibilitate la nivel european. De exemplu, derby-ul nostru cu FCSB a ajuns la aproape 40 de mii de oameni în tribune...".

„Favorită cu siguranță este CFR Cluj, care este campioana en-titre și care a demonstrat că poate bate echipe de calibrul lui Lazio și Celtic în Europa. Obiectivul nostru este să intrăm în play-off  și apoi să continuăm să luptăm pentru un loc în cupele europene”
Piscitelli despre favorita la titlu și obiectivul lui Dinamo

450.000 €este cota lui Piscitelli, potrivit transfermarkt.com

11 meciuria jucat Piscitelli la Dinamo în acest sezon, încasând 14 goluri

Riccardo Piscitelli, format la juniorii lui AC Milan, a mai evoluat de-a lungul carierei pentru Carrarese, Benevento și Carpi.

VEZI ȘI:

VIDEO 7 declarații tari ale lui Slavko Perovic: „N-am semnat cu Dinamo pentru bani" + Ce spune despre problemele cardiace

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
steaua.libera
steaua.libera  •  02 Noiembrie 2019, 09:50

Engleza, ca engleza - totuși e mare lucru pentru italieni. Dar Româna pe când? “Verișorul” lui de la Craiova vorbește Română

394966434424757
Mihai Dinu  •  01 Noiembrie 2019, 22:49

Respect Piscitelli!

mariuss72
mariuss72  •  01 Noiembrie 2019, 21:41
Postat de morzadobflicster pe 01 Noiembrie 2019, 20:30

Nu stiu ce au fumat ei, dar mai interesant e ce a fumat Piscitelli.. Probabil ceva de calitate scazuta, avand in vedere ca la Dinamo salariile sunt mici. Cum ma nene ma sa compari Bucurestiul cu Milano?? Pai Malpensa e cat trei Otopeniuri, Domul iti taie respiratia pe cand Casa Poporului iti provoaca greata, ei n-au gropi, n-au cocalari...

Daca spunea ceva de rau, ar fi sarit imediat patriotismul tau taranesc pe pereti...nimic nu va convine, moralistilor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează