FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Se salvează sau rămân pe drumuri » Dinamo riscă să calce pe urmele lui Gaz Metan!

Dusan Uhrin Jr. (54 de ani) a pus presiune pe jucători, i-a atenționat public pe elevii săi înaintea excursiei de la Mediaș. Fotbaliștii vor rămâne fără contracte dacă Dinamo ajunge în „B”, vor fi reziliate toate.
Dusan Uhrin Jr. (54 de ani) a pus presiune pe jucători, i-a atenționat public pe elevii săi înaintea excursiei de la Mediaș. Fotbaliștii vor rămâne fără contracte dacă Dinamo ajunge în „B”, vor fi reziliate toate.

Articol de - Publicat joi, 21 aprilie 2022 17:52 / Actualizat joi, 21 aprilie 2022 18:18

Dusan Uhrin Jr. (54 de ani) a pus presiune pe jucători, i-a atenționat public pe elevii săi înaintea excursiei de la Mediaș. Fotbaliștii vor rămâne fără contracte dacă Dinamo ajunge în „B”, vor fi reziliate toate.

Dinamo are o plimbare până la Mediaș, pentru etapa de vineri cu Gaz Metan (-27 de puncte în clasament), formație ce a doborât un record în fotbalul românesc, fiind penalizată cu 50 de puncte în urma mai multor decizii federale pentru neplata jucătorilor!

Dinamo ar ajunge cum e Gaz Metan acum

„Câinii” mai au patru săptămâni la dispoziție ca să pregătească barajul de menținere/promovare în Liga 1 (22/29 mai), dublă confruntare cu locul 3 din eșalonul secund, duel care este decisiv pentru existența clubului. 

Esențial și pentru elevii lui Dusan Uhrin, fiindcă, în cazul unei retrogradări, vor pierde angajamentele cu gruparea din Ștefan cel Mare.

Așa cum a anunțat Gazeta Sporturilor la începutul săptămânii, clubul se va rebrandui în această vară și va avea denumirea „Dinamo 1948”, după ce Nicolae Badea a notificat gruparea vizavi de folosirea ilegală a denumirii „FC Dinamo”. 

Retrogradarea ar provoca un tsunami și la echipă, în cadrul lotului, fiindcă se vor rezilia contractele jucătorilor cu care Uhrin luptă acum pentru îndeplinirea obiectivului. Vor pleca toți jucătorii - care au salarii între 4.000 și 9.000 de euro, plus bonusuri importante! -, vor rămâne doar juniorii clubului, pe „modelul Gaz Metan”, adversara de vineri.

Dunsa Uhrin: „Focus, focus, focus!”

Momentan, alb-roșiii se pregătesc de baraj. Atmosfera este sumbră, în ciuda declarațiilor ce se vor optimiste în preajma "dublei" de la baraj. După două eșecuri consecutive, Dusan Uhrin a făcut un nou apel la adresa jucătorilor. Repetă întruna cuvântul „focus”, dorind concentrare din partea unor fotbaliști ce s-au obișnuit cu eșecurile. 

În ciuda ideii de antrenament a partidei de vineri, contra unor copii care au luat 8 goluri la începutul săptămânii de la Rapid, cehul de 54 de ani i-a atenționat pe elevii săi. Iată trei idei transmise de Uhrin înaintea meciului cu Gaz Metan:

Trebuie să facem mai multe antrenamente, pentru ca jucătorii să fie apți la baraj. Vreau să văd și alți fotbaliști, voi folosi și alți jucători la acest meci, trebuie să-mi arate dacă sunt în formă sau nu. Vom avea adversari buni la baraj, dar ne vom pregăti.

Mediaș a înscris un gol cu Mioveni și a mai avut două ocazii. Va trebui să ne concentrăm la meci. Dacă nu vom fi focusați, vom pierde cu ușurință. Acei jucători sunt tineri și ambițioși. Au atitudine bună, dar nu mă concentrez la ei, ci la echipa noastră, pentru că trebuie să fim în formă peste patru săptămâni

La Mediaș nu e ca un meci amical, jucătorii trebuie să demonstreze că au atitudinea potrivită, asta este foarte important pentru mine. Trebuie să ne concentrăm, să alergăm și să jucăm bine, dar nu doar 70 de minute, ci 90 de minute!

- Dusan Uhrin Jr., antrenor Dinamo

VIDEO Roberto Romeo: „Vreau să promovăm direct, deși nu mă sperie nici un baraj cu Dinamo!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Resemnat cu barajul, Uhrin își avertizează jucătorii: „Avem o lună la dispoziție să ne pregătim. Trebuie să alergăm mai mult”

Decizie în procesul în care Ionuț Negoiță a fost acuzat de bancrută frauduloasă! Ce se întâmplă cu fostul șef de la Dinamo

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
dvd1
dvd1  •  22 Aprilie 2022, 15:15
Postat de nightought pe 22 Aprilie 2022, 04:36

Spre surprinderea tuturor , nici neuronul tau nu face fata unui rationament logic , asa ca ar fi bine sa mai propui inca o data retragerea din campionat a lui Dinamo pentru care ai tot facut un lobby stupid inca de la inceput !

daca erau destepti (dar nu e cazul exact ca si in cazul tau) s-ar fi retras din campionat demult. Asa trebuia facut. Asta nu e Dinamo si nu au pt ce sa joace. Pina aici a fost. Daca federatia nu depuncta Gaz Metan si Clinceni Dinamo ar fi fost retrogradata direct de pe ultimul loc. Asa ca ciocul mic

paolo15
paolo15  •  22 Aprilie 2022, 07:20

Bai Apostole, nu-i mai speria. Rebranduirea nu are nimic de a face cu contractele jucătorilor.

kuba
kuba  •  22 Aprilie 2022, 06:41
Postat de Tibor Szoltan pe 21 Aprilie 2022, 21:42

Hai cu depunctarea. Au datorii mai mari ca Mediașului. Cat sa tina șmecheria cu insolventa??? De ce Mediaș si Clinceni nu apelează la șmecheria cu insolventa? O pacaleale de campionat…. Asta nu e competiție…. E balci

Clinceni a incercat smecheria cu insolventa, dar I s-a transmis ca nu se poate! Politico

Vezi toate comentariile (38)
Comentează