FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo s-a autodistrus în iarna asta! Adversarii dansează în lipsa ”cîinilor” africani!

Fostul lider e din ce în ce mai slab fără Kone şi fără Diabate
Fostul lider e din ce în ce mai slab fără Kone şi fără Diabate

Articol de GSP - Publicat marti, 20 martie 2012 00:00 / Actualizat marti, 20 martie 2012 17:12

Ferfelea s-a distrat cu Dorel Stoica, iar Lazăr, adversarul lui Pulhac, a fost cel mai bun de pe teren. Fostul lider e din ce în ce mai slab fără Kone şi fără Diabate


Ciobotariu a ajuns să fie ameninţat cu demiterea, dar şefii lui sînt cei care i-au subminat poziţia cu politica dezastruoasă din iarna asta. Cum i-au slăbit echipa?

L-au dat pe Zie Diabate la Dijon pe 500.000 de euro, mai puţin decît a luat Steaua din China pentru Brandan, argentinianul fiind mai bătrîn cu şapte ani.

A doua greşeală: n-au fost în stare să-i prelungească acordul lui Djakaridja Kone, un jucător a cărui lipsă se simte cel mai tare, deşi se roagă de el de două luni.
Achiziţiile nu ajută cu nimic. Strătilă e o dezamăgire, Curtean şi Tameş nu există în echipă, iar Platini abia a atins mingea contra Sportului.
Antrenorul a acceptat însă mişcările păguboase. "Nu-mi trebuie fundaş stînga", a zis Ciobi la începutul acestui an.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
florinch
florinch  •  21 Martie 2012, 16:10
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Nu e prost,prost e Badea care l-a lasat pe cioban sa-l ia pe Curvulescu (care,inte noi fie vorba's-a prostituat pentru cine i-a dat mai repede si,mai ales,mai mult).

florinch
florinch  •  21 Martie 2012, 16:07

Politica de transferuri a fost dezastruasa iarna asta:Nu am fost in stare sa luam niciun fundas stanga (insa i-am intarit pe Steaua si Vaslui).I-am adus pe Stratila (un dezastru),Curtean (nu inteleg de ce nu poate juca?!?) si Tames (sa-l dubleze pe C.Munteanu).Pe Kone l-am lasat sa stea in Franta toata perioada de pregatire (se prefigura nesemnarea prelungirii contractului) insa nu am luat niciun inchizator (in schimb folosim un "deschizator"-D.Stoica).Mai,mai ca sefii sunt gata sa dea vina pe Ciubotariu pentru ratarea transferurilor.Ce mai,ne-am luat teapa din nou cu conducatorii nostri chitrosi.Ei cred ca Dinamo e boutique.

lucian_melb_au
lucian_melb_au  •  20 Martie 2012, 23:39

Nu-s dinamovist, dar de cate ori vedeam un meci a lui Dinamo, numele celor doi africani era foarte frecvent rostit de comentatori, de unde rezulta ca erau mai tot timpul implicati in joc. Am vazut meciul cu Sportul, iar Dinamo a parut lipsita de putere, pustanii de la Sportul Liceal..sau Studentesc, zburdau prin apararea dinamovista

Vezi toate comentariile (28)
Comentează