FOTBAL  »  Superliga  »  NOTE

Dinamo s-a făcut de râs la Mediaș, unde a încasat 4 goluri » Note jenante pentru Andone și jucătorii săi! Pustai și 3 medieșeni sunt remarcații partidei

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 06 decembrie 2016 09:20

Dinamo s-a făcut de râs la Mediaș unde a primit 4 goluri în înfrângerea clară cu Gaz Metan. "Câinii" au ajuns deja la 6 înfrângeri în acest sezon și mai au doar 4 puncte peste FC Botoșani, care îi poate "fura" locul de play-off.

Ioan Andone a primit nota 3 din partea Gazetei Sporturilor, la fel ca Ionuț Nedelcearu și Luca Ceccarelli, cei mai slabi dinamoviști.

Penedo, Marici, Filip, Nistor, Rotariu și Popa au primit și ei o notă mică, 4. În schimb Cristi Pustai a luat 9, iar Eric, Axente și Llullaku 8, fiind cei mai buni jucători de pe teren.

caseta

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (50)
vasy86le
vasy86le  •  07 Decembrie 2016, 09:58
Postat de tonyys pe 06 Decembrie 2016, 10:52

Pai Real,Barca sau City au bugetul de vreo 20-30x mai mare decat toata liga 1 ca sa nu mai zic ca Messi,Ronaldo sau Kun Aguero au salarii de vreo 100x mai mari decat lulake ala de la medias care le-a dat 2 boabe penibililor de la dinamo.

Tot umilinte se cheama, si cand te bate Barcelona si cand te bate Medias, asta nu inseamna ca Medias e Barcelona, pur si simplu Dinamo i-a tratat de sus, ca deh, erau pe aripile vantului, eroii din derby, si cand iti tratezi adversarul de sus, o sa revii brusc cu capul in pamant. Nu dau vina pe arbitraj pt rezultat, dar daca se dadea lovitura libera cum trebuia si nu marcau la faza aia, se putea ca scorul sa fi fost altfel.Si daca tot vorbiti de umilinte, nu scorul mi se pare umilitor si jocul prestat de jucatori vazuti drept viitorul fotbalului si ma refer aici la Rotariu, acest baiat a jucat penibil, dar antrenorul nu a vrut sa vada asta, a insistat cu el desi tot stadionul il lua la misto.Asta e, viata merge inainte, nu e nici prima si nici ultima umilinta, nici pentru Dinamo nici pentru steaua,ca si voi ati fost umiliti de atatea echipe dar acum sunteti cu nasul pe sus.

vasy86le
vasy86le  •  07 Decembrie 2016, 09:47
Postat de larisa_i pe 06 Decembrie 2016, 14:24

De curand am fost intr.un bar in barcelona. Intamplator la masa alaturata erau messi sui neymar si vorbeau ingrijorati ca s.ar putea sa intalneasca dinamo in CL la anu. Ai zis ca fac tot posibilul s.o evite.

Daca ii vedeai pe aia 2, *** :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasy86le
vasy86le  •  07 Decembrie 2016, 09:43

Rotariu merita nota 1, a jucat penibil..

Vezi toate comentariile (50)
Comentează