FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

El e noul «Bizon»? Atacantul dorit de Rednic a ajuns în România și urmează să fie testat de Dinamo

Salif Cisse (în stânga), în tricoul lui Botev Plovdiv / Sursă foto: L'Echo Républicain
Salif Cisse (în stânga), în tricoul lui Botev Plovdiv / Sursă foto: L'Echo Républicain

Articol de - Publicat marti, 05 octombrie 2021 22:45 / Actualizat marti, 05 octombrie 2021 22:50

Salif Cisse, un atacant francez de 29 de ani, a ajuns în România în această seară și urmează să fie testat de Mircea Rednic în amicalul de sâmbătă cu Petrolul.

Mircea Rednic se ține de cuvânt. Imediat după ce a semnat cu roș-albii, „Puriul” a promis că la Dinamo va ajunge un „nou Bizon”, un atacant de profilul lui Harlem Gnohere. Zis și făcut! „Câinii” îl vor testa în următoarele zile pe Salif Cisse, vârf de atac care a ajuns astăzi în Capitală, notează Fanatik

Salif Cisse, în probe la Dinamo

Salif Cisse și-a făcut junioratul în Franța, la formația le Mans. A evoluat de-a lungul carierei pentru ASM Belfort, Athletico Marseille, Lucon Footbal Club, Tsarsko Selo Sofia și Botev Plovdiv. Fotbalistul e liber de contract din vară, când s-a despărit de Botev Plovdiv, pentru care a înscris 4 goluri în 20 de partide.

1.87 m.măsoară Salif Cisse. „Bizonul” Gnohere avea 1.83 m.

Oficialii lui Dinamo au confirmat pentru GSP că Salif Cisse se află în probe în Ștefan cel Mare, acolo unde miercuri ar mai putea ajunge și un mijlocaș central.

Săptămână de mercato la Dinamo

Dinamoviștii l-au așteptat pe Mircea Rednic atât pentru a revitaliza echipa aflată pe penultimul loc în Liga 1, cât și pentru a-și pune la lucru cunoștințele în vederea realizării unor transferuri care să întărească lotul.

Fundașii dreapta Ayrton Mboko (23 de ani, ex-Standard Liege), Daniel Opare (30 de ani, ex-Antwerp și Augsburg) și Luis Pedro Cavanda (30 de ani, ex-Standard și Lazio), stoperul Joris Gnagnon (24 de ani, ex-Rennes și Sevilla) și mijlocașul Daniel Avramovski (26 de ani, ex-Kayseri) sunt doar câțiva dintre jucătorii de pe lista lărgită a „câinilor".

Vine din Franța atacantul, mai vin doi din Belgia și Olanda. Eu nu pot să mai aștept, trebuie să profităm de situația asta, putem să transferăm, trebuie să o facem repede! Fiindcă nu se știe ce decizie vor lua cei de la TAS, au făcut recurs jucătorii spanioli care câștigau 30.000 de euro pe lună. Eu caut jucători ca să am concurență în echipă. Îmi doresc să am alături jucători care au activat aici.

- Mircea Rednic, antrenor Dinamo

VIDEO Iuliu Mureșan după egalul cu UTA: „S-a văzut amprenta lui Rednic după numai 2 zile”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV I-au pus gând rău lui Dinamo! Primele reacții după tragerea la sorți din Cupa României: „Ne dorim să ajungem în finală”

Anunțul momentului despre noul stadion al lui Dinamo: „Suntem în linie dreaptă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
creeperno115
creeperno115  •  06 Octombrie 2021, 22:50

Poate sa fumeze ce vrea cat timp da multe goluri. Pe gueye l-as fi pastrat daca umplea poarta cu goluri

tororosso
tororosso  •  06 Octombrie 2021, 16:44

Pentru început va fi Bizon iar încetul cu încetul se va transforma într-un Taur și va călări mai toate văcuțele precum renumitul Magaye Gueye . Bizonilor le plac iarba și junincile capitalei .

valyomanyd
valyomanyd  •  06 Octombrie 2021, 13:17
Postat de Mihai Buzea pe 06 Octombrie 2021, 12:26

Tot burleanu rămâne cel mai BUN!!!

Sa fii fericit ca nu doare prostia, erai amendat in fiecare zi pentru tulburarea linistii publice !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează