FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Dinamo schimbă căpitanii cu viteză maximă: cine sunt cei doi favoriți să preia banderola

Steliano Filip e văzut ca viitorul căpitan al
Steliano Filip e văzut ca viitorul căpitan al "cîinilor"

Articol de - Publicat luni, 25 ianuarie 2016 00:00

Rednic se bazează pe Filip și Anton că vor fi liderii din teren ai roş-albilor în primăvară.

"Cîinii" au, în medie, un căpitan pe lună. Sezonul stă să înceapă în trei săptămîni, iar Dinamo va avea nevoie de un alt lider în teren.

Cosmin Matei nu mai este la echipă, se pregăteşte să plece în străinătate, așa că "haita" urmează să fie condusă de un nou şef. Steliano Filip (21 de ani) şi Paul Anton (24 de ani) sînt cei doi candidaţi la această onoare.

Fundaşul stînga, selecţionat de mai multe ori în ultimul an la echipa naţională, ar fi prima opţiune, pentru început, cu aceasta dorindu-se şi responsabilizarea lui.

În plus, Steliano are o mai mare vechime la Dinamo, a intrat în al 4-lea an de cînd este "cîine", și are "priză" la suporteri. Şi închizătorul este un om cu greutate în lot.

Deşi a sosit de-abia din septembrie, are un cuvînt de spus pe teren şi-n afara lui. Anton are şi experienţa de partea lui, el fiind lider pe gazon şi la Gloria Bistriţa, şi la Pandurii.

2goluri şi două pase decisive a reuşit Filip în sezonul de toamnă în toate competiţiile în 21 de meciuri

1gol şi 3 assist-uri are Paul Anton în 21 de partide în toate competiţiile

Playtech: BOMBĂ! Patrick Borcea va deveni MILIONAR în euro. Afacerea care îi umple conturile de bani


Comentarii (13)
zecs93
zecs93  •  25 Ianuarie 2016, 16:11
Postat de dinamo_fan pe 25 Ianuarie 2016, 12:20

sunt corecte alegerile. Matei a plecat ?

Am vazut ca cica transferu la Atromitos a intrat in impas altfel ca sunt sanse mici de reusita si aici ar fi 2 solutii: Ori revine la Dinamo dar rednic nu se va mai baza pe el, ori va trimis la Dinamo 2 sa joace acolo pana cand ii expira contractu !!!

calinescu_
calinescu_  •  25 Ianuarie 2016, 13:16

ANTON NU ARE CALITATI DE LIDER ...!!! IMPUNEREA ACESTUIA CAPITAN E O MARE EROARE A LUI REDNIC , (PROBABIL ARE INTERESE COMUNE CU IMPRESARUL MARINESCU ), EROARE PE CARE A FACUT-O SI STOICAN CU BARBOIANU , DE AJUNSESE UN MEDIOCRU ABSOLUT SA FIE LIDERUL LUI DINAMO ....!!!! LUI STOICAN DE AICI I S-A TRAS , SA-L VEDEM PE STRAMBU ....!!!!! DE CE AU FOST ELIMINATI FEUSI SI VOINOVICI ???? IMPACTUL VA FI MAI MARE DECAT ARATA CALCULUL HARTIEI ...!!!

1745flo
1745flo  •  25 Ianuarie 2016, 12:32
Postat de cpt.ahab pe 25 Ianuarie 2016, 09:17

Nu, serios, la ce suporteri are preiza Steliano?! Ca nu-i decat un bezmetic care a jucat ceva ca inchizator si nimic ca fundas stanga. Numai bun de selectionat in trupa lui Nea Sapcheta!

Poate o fi vreun Misa Klein si nu stim noi!:D

Vezi toate comentariile (13)
Comentează