FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Dinamo se luptă cu FC Vaslui pentru înlocuitorul lui Bălgrădean » Pe cine vor cele două echipe

Articol de GSP - Publicat joi, 29 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 29 august 2013 11:17

Ajuns de două ori în echipa etapei, conform parametrilor InStat, în acest start de sezon, portarul Traian Marc s-ar putea despărţi în aceste zile de Corona Braşov, fiind pe lista "cîinilor", dar şi a celor de la FC Vaslui.

Goalkeeperul de 30 de ani este o variantă întrucît Cristi Bălgrădean are din nou oferte din străinătate, iar roş-albii sînt dispuşi să se despartă de "Pufi" pentru 700.000 de euro.

Marc a mai fost şi-n vară pe lista bucureştenilor, atunci cînd Bălgrădean a mers să negocieze transferul, eşuat, în cele din urmă, la Standard Liege.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
fefeluta
fefeluta  •  31 August 2013, 20:30

mincinosilor, iar faceti echipe? cum vine cate un impresar cu doi covrigi, cum plusati pentru cate vreun anonim. Ati terminat lotul stelei cu trei fotbalisti de laVaslui, vreo doi de pe la Galati, acuma cautati echipele celelalte. mari nenorociti de ziaristi de 2 lei

zidane92
zidane92  •  29 August 2013, 17:30

de avramia de la iasi care mai are un an de contract acolo dar refuza prelungirea de ce nu il luam in locul lui grigore a intrat anghelache deja in iarna polara si doarme?

xftw
xftw  •  29 August 2013, 16:54

30 de ani? Un tinerel... Tocmai bun pentru reconstructia de la Dinamo.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează