FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo se mută în provincie » Roş-albii au în plan să joace meciurile de acasă în diverse localităţi ale ţării

Articol de - Publicat vineri, 25 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 24 ianuarie 2013 20:49

"Cîinii" au făcut Vulcanul să fiarbă, agitînd atmosfera în comuna rece, la cîteva zile după ce au strîns alţi 1.000 de oameni la un banal amical la Rîşnov.

Iar modul în care au fost primiţi la aceste două meciuri le-a dat idei dinamoviştilor, care ar vrea să mute meciurile de acasă, din campionat, în provincie! În diverse localităţi din ţară, în funcţie de programul formaţiei.

"Am început să simţim iubirea suporterilor simpli, care ne vor iubi şi mai mult după fotbalul pe care o să-l oferim în primăvară. Ar fi o idee bună să jucăm prin ţară, la Rîşnov au venit mai mulţi oameni decît în Ştefan cel Mare cînd am jucat cu Severinul", a spus Ţălnar.

Şi şefii apreciază planul, mai ales că nu-şi mai permit să achite peste 20.000 de euro de meci pe Naţional Arena: "Am ieşit total în pierdere, în toamnă, acolo, doar după partida cu Metalurg Harkov am avut un mic plus".

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (71)
brod
brod  •  25 Ianuarie 2013, 20:44

scufundarea! asa a-nceput si desfiintarea universitatii craiova. atunci cand o echipa incepe sa umble dupa spectatori, coliva e pe masa!!

dog_one
dog_one  •  25 Ianuarie 2013, 18:02

DINAMO IN TARA E MAI IUBITA CA STAUA! PROBLEMA E IN BUCURESTI.

saviola2_8
saviola2_8  •  25 Ianuarie 2013, 14:14
Postat de tipsy pe 25 Ianuarie 2013, 13:26

in visele voastre si ale gsp au fost 10 mii la voi si "99" la noi. aia cu "99" de suporteri e cea mai mare dovada ca ziarul asta e pro-steaua si anti-dinamovist. pe langa faptul ca am fost la meciul respectiv si erau cateva sute de oameni (pe o vreme de zici ca era uragan), sunt curios cum a ajuns reporterul la cifra "99". nu cumva a vrut sa-si bata joc? voi cu severinul ati fost 3000, noi am fost aproape 1000, avand in vedere situatia din clasament e mai mult decat normal. a, ca gsp zice ca voi ati fost 50.000 si noi 50 asta e alta poveste.

voi intotdeauna aveti scuze pentru orice! la voi cifrele, vezi domne, sunt scazute intentionat si la noi umflate! sunteti campionii scuzelor aia sunteti! cu severin au fost aproape 6 mii de oameni! am fost la meci! 5800! ceva de genu va place sa mintit de n-am vazut! unde nu va convine ceva, minte gazeta domne, cand e ceva urat de steaua, gazeta are dreptate domne! Penibililor!

Vezi toate comentariile (71)
Comentează