FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Sean McDermott a jucat 3 meciuri și a plecat! Mircea Rednic a făcut anunțul: „Suntem exigenți, sezonul următor nu ne mai iartă nimeni”

Articol de GSP - Publicat joi, 28 februarie 2019 12:46

Sean McDermott, portarul irlandez de 25 de ani, și-a reziliat contractul cu Dinamo. Anunțul a fost făcut de Mircea Rednic într-o conferință de presă.

  • Dinamo - Concordia Chiajna e vineri, de la 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport. 

„McDermott și-a reziliat contractul cu Dinamo. Nu avea de ce să fie supărat. Am cerut un portar bun, iar eu sunt foarte exigent.

Nu vreau ca sezonul următor să ne prindă descoperiți, nesiguri pe ceea ce am făcut în această perioadă. Nu mai avem voie să ratăm sezonul următor. Nu ne mai iartă nimeni, nici pe mine, nici pe jucători.

Încă nu știu dacă Mandanda va debuta mâine împotriva Concordiei”, a declarat Mircea Rednic într-o conferință de presă.

3 meciuria apărat Sean McDermott în tricoul lui Dinamo

Sean McDermott, care a semnat cu Dinamo pe 18 februarie, a început ca titular la reluarea campionatului, dar a avut o prestație jenantă în meciul 3, cu FC Botoșani (1-2). Etapa trecută, la Călărași (0-0), Rednic l-a titularizat pe Muțiu. 

În acest moment, Dinamo se bazează pentru postul de portar pe Vlad Muțiu (24 de ani) și pe congolezul Parfait Mandanda (29 de ani).

Vezi și: 

VIDEO Managerul lui Sepsi a făcut KO arbitrul de la meciul contra satelitului lui Dinamo: „Băi, tati, alergăm ca nebunii și tu nu dai nimic?!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (30)
dogred10
dogred10  •  28 Februarie 2019, 18:29
Postat de dinamo100 pe 28 Februarie 2019, 14:21

Va dati seama ce jucatori a angajat Dinamo, numai fomisti care accepta plata cu ziua, fara contracte pe termen lung sau mediu!

Si era mai bine daca le faceau contracte pe 7 ani si dupa primele meciuri sa arate ca sunt petarde, atunci ce faceai ?? Trebuia sa suporti 7 ani pana ii expira contractu ca sa scapi de el ?? Mie imi place sistemu asta al lui Rednic, jucatori adusi in probe, cine confirma ramane, cine nu pleaca, e foarte simplu, daca confirma , ii prelungeste contractu, e simplu.

dogred10
dogred10  •  28 Februarie 2019, 18:20

Din antalya mi-am dat seama ca asta e o petarda, dupa cum se pozitiona in teren si cum lua goluri copilaresti, drum bun SEANE MDCDONALDS.

zecs93
zecs93  •  28 Februarie 2019, 18:15

Foarte bine , insfarsit nea mircea a vazut problema pentru ca e un antrenor destept, irlandezu ala e ***, golurile cu botosani au fost goluri de portar, nu ai voie sa iei gol asa, zici trecuse mingea prin el, pai ce portar era asta ?? drum bun, mutiu titular sau poate il vedem pe mandanda maine cu concordia, sa ne faecm o parere, oricum ne mai trebuie cel putin un portar cu experienta, se zice ca intr-o echipa de club trebuie sa ai 3 portari ca sa fie concurenta !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează