FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Luni se decide TOTUL la Dinamo: „Altfel, ratăm startul sezonului!” » Uhrin, descumpănit

Dusan Uhrin (53 de ani) nu știe dacă va reveni de săptămâna viitoare la Dinamo. Viitorul clubului e în continuare incert.
Dusan Uhrin (53 de ani) nu știe dacă va reveni de săptămâna viitoare la Dinamo. Viitorul clubului e în continuare incert.

Articol de - Publicat duminica, 04 iulie 2021 17:00 / Actualizat duminica, 04 iulie 2021 17:31

Dusan Uhrin (53 de ani) nu știe dacă va reveni de săptămâna viitoare la Dinamo. Viitorul clubului e în continuare incert.

Dinamo începe de luni o săptămână extrem de importantă pentru viitorul apropiat al echipei, în condițiile în care startul sezonului este prevăzut a începe pe 16 iulie. 

Momentan, formația roș-albă are un antrenor principal care nu e ferm convins să se întoarcă la București, un staff tehnic fără medic și cu un preparator fizic, Gabriel Neagu, plecat deunăzi de la Dinamo, cu jucători care au bagajele făcute, gândindu-se la memoriile înaintate la comisii. 

Dusan Uhrin, descumpănit de situația de la Dinamo

Cu transferurile blocate, sperând că, într-adevăr, semnalele dinspre TAS vor fi transpuse în realitate, iar situația să se deblocheze zilele viitoare. 

„Vă întoarceți luni la antrenamente, la Dinamo?", a fost chestionat Dusan Uhrin, iar antrenorul a replicat, enigmatic: „Poate". "Când veți decide?", a mai fost întrebat tehnicianul care a salvat echipa de la retrogradare. Uhrin a replicat cu un emoticon al unei persoane care este pusă pe gânduri 🤔. 

Cehul este descumpănit de situația financiară, de salariile neplătite, de faptul că jucătorii nu mai sunt atât de uniți, iar tinerii au ajuns să se considere indispensabili pentru echipă, fiind infatuați în fața celor cu experiență și a străinilor!, nu este încântat de sosirea lui Iuliu Mureșan, care, alături de Arpad Paszkany, l-au demis după doar 5 meciuri de la CFR Cluj în primăvara 2009. 

Luni se decide TOTUL la Dinamo: „Altfel, ratăm startul sezonului!” » Uhrin, descumpănit
Nemec, unul dintre jucătorii importanți de la Dinamo, foto: Imago

Luni, zi decisivă la Dinamo

Dusan și-a lăsat preparatorul fizic ceh la echipă, plus antrenorul cu portarii, Dragoș Picu, aceștia și oficialii au fost anunțați că Uhrin va reveni luni, în principiu, la București, însă, probabil, nu și la antrenamentul de la ora 10:00 de la Săftica. De formație se ocupă, încă!, Iulian Mihăiescu - omul bun la toate de la Dinamo -, antrenorul român cu licență PRO continuând să vină la serviciu, deși are șase salarii neplătite. 

"Nea Iulică înceacă să-i țină pe jucători motivați la ședințele de pregătire, cu toate că ei au vrut în ultimele zile să facă doar încălzire, 5 contra 2 și turneu, fotbaliștii fiind împărțiți în trei echipe. Dar cât va mai rezista și el?!", au reacționat dinamoviștii, cu privire la antrenorul de 59 de ani. 

Luni, este prevăzută o ședință mare la club, la care să participe și reprezentanții echipei, conducerea clubului și a DDB, administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu și, posibil, noul administrator special Iuliu Mureșan. "Dacă nici de marți nu începem să ne antrenăm ca lumea, cu ce jucători vor mai rămâne și cu o conducere tehnică certă, ratăm tot startul sezonului", au spus roș-albii.

Dezvăluiri din haosul de la Dinamo: „S-au debarasat prea ușor de mine, mi-au schimbat obiectivul în 10 zile”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Atuurile care i-au convins pe dinamoviști să-l aleagă pe Iuliu Mureșan: „De la premisa asta am pornit”

Fanii-acționari de la Dinamo îi avertizează pe jucători și le explică situația de la club: „Discuțiile de pe poziții de forță nu ajută! Decizia Instanței a schimbat totul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
paolo12
paolo12  •  05 Iulie 2021, 06:04
Postat de respect_mihaiu pe 04 Iulie 2021, 17:54

sa vina baniii, sa vina baniiiii, sa vina baniiiii la baieeeti!!

Vine muresan cu banii...

creeperno115
creeperno115  •  04 Iulie 2021, 22:42

Sa vina bratu!

danut1971
danut1971  •  04 Iulie 2021, 19:48

dinamo nu moare spre disperarea gigeilor

Vezi toate comentariile (8)
Comentează