FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SEPSI 1-2

DINAMO - SEPSI 1-2 // Leo Grozavu a învins Dinamo, dar nu se gândește la play-off: „Urmează meciul cu Chindia. Moldovan abia așteaptă să mă bată”

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 decembrie 2019 22:47

Leo Grozavu, 52 de ani, antrenorul celor de la Sepsi, a fost mulțumit de evoluția elevilor săi după victoria de pe terenul lui Dinamo, scor 2-1, din etapa a 21-a din Liga 1.

„A fost un meci greu. Vremea a fost ca în Anglia. După eliminarea lui Nistor am recăpătat curaj, am reușit să punem mingea jos, am dus acțiunile la margine și de acolo au venit centrările de la goluri. Trebuie să ne bucurăm pentru cele 3 puncte mari pe care le-am luat”, a declarat Grozavu la Look Sport.

Antrenorul a vorbit și despre obiectivul echipei: „În acest moment nu ne gândim la play-off. Trebuie să rămânem echilibrați. Ne așteaptă o partidă dificilă cu Chindia Târgoviște. Prietenul meu Viorel Moldovan abia așteaptă să mă întâlnească și să mă bată”.

Vezi și:

Război total la Dinamo! Suporterii i-au înjurat pe jucători și conducători și au aruncat cu monede în Dănciulescu et Comp.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  14 Decembrie 2019, 13:18
Postat de marcelclujnapoca pe 14 Decembrie 2019, 13:14

GRozavu era antrenorul ideal pentru Dinamo ! Eu am zis-o atunci ! Mult peste Mitrita al CFR-ului .....

Jucatorii au jucat ieri si pentru el !!! sa demonstreze pentru dinamovisti ce spirit de lupta au pierdut !....si lui Negoita bineinteles...sau lui Prunea ...mai stiu eu...

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  14 Decembrie 2019, 13:14

GRozavu era antrenorul ideal pentru Dinamo ! Eu am zis-o atunci ! Mult peste Mitrita al CFR-ului .....

dvd1
dvd1  •  14 Decembrie 2019, 10:35

asta ar trebui nici sa nu deschida gura. A cistigat mai mult decit de pe nedrept. A fost hotie pe fata. Sa taca din gura. Nu a cistigat nimic. A furat.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează