FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SEPSI 1-2

DINAMO - SEPSI 1-2 // Război total! Suporterii i-au înjurat pe jucători și conducători și au aruncat cu monede

Articol de - Publicat vineri, 13 decembrie 2019 22:46

Fanii „câinilor” au reluat războiul cu jucătorii și conducerea lui Dinamo, după perioada mai liniștită din ultima vreme.

Cele două înfrângeri consecutive, cu Hermannstadt și Sepsi, au inflamat atmosfera și au declanșat conflictul între suporteri și club!

La finalul meciului cu Sepsi, 1-2, suporterii i-au înjurat pe fotbaliști, în frunte cu Nistor, Sorescu și Ciobotariu, și le-au cerut tuturor să plece, inclusiv conducătorilor Dănciulescu, Prunea și Negoiță.

De asemenea, supărați pe un penalty neacordat, când arbitrul Iulian Călin a intrat la vestiare, suporterii de la tribuna a doua au aruncat în el cu monede și diverse obiecte.

LA INTERVIURI, NISTOR S-A CERTAT CU UN SUPORTER:

 

Dinamo - Sepsi // FOTO Peluza Sud a „câinilor”, mesaj dur pentru PCH și Dan Nistor: „Câte grătare ai mâncat la Dinamo?”

DINAMO - SEPSI 1-2 // Atenție la ceață, arbitraj și Karanovici! „Câinii” se îndepărtează iar de play-off » Cum arată clasamentul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
100000583129623
Stefan Constantin  •  14 Decembrie 2019, 09:03

***...vă puteți nu-mi orice altceva,numai ziar de sport,nu!Titluri de can can,căutați scandal,voi faceți doar rău sportului, în general...sunteti prea mici pentru a vă crede un ziar mare...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  14 Decembrie 2019, 07:40

Deci, meciul a fost făcut praf de arbitrul din trupa de balet gigistă... Sistemul cu playoff și playout a fost creat ca să câștige FCSB campionatul... Iar FC D 1948 SA îi are pe Corbu, pe Ciobi, pe Filip, pe Sorescu, pe Daniel Popa, pe însuși căpitanul Nistor (sunteți prea mici pentru el...). Și dinspre RIN se-aud acordurile de pian ale multiubitului conducător: DDB, spre playout... înainte marș!

tataika
tataika  •  14 Decembrie 2019, 06:15

De ce folositi in articol o imagine din secolul trecut?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează