FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SEPSI 1-3

VIDEO Cornel Șfaițer: „Mă doare să văd Dinamo atât de jos! Sper să supraviețuiască”

Cornel Șfaițer n-a uitat de Dinamo, echipa pe care o susține din copilărie +47   FOTO
Cornel Șfaițer n-a uitat de Dinamo, echipa pe care o susține din copilărie

Articol de , - Publicat luni, 22 iunie 2020 10:14 / Actualizat luni, 22 iunie 2020 10:14

Sepsi a câștigat toate cele 3 puncte cu Dinamo, 3-1, la capătul unui meci pe care covăsnenii l-au jucat aproape o oră în inferioritate. 

La finalul jocului, managerul general al covăsnenilor, Cornel Șfaițer, și-a felicitat antrenorul, Leo Grozavu, dar n-a uitat nici de echipa pe care o susține și urmărește din copilărie.

VIDEO Cornel Șfaițer după Dinamo - Sepsi 1-3: „Mă doare să văd echipa atât de jos”

„Sigur că aș vrea să întâlnesc Dinamo din nou, poate în finala Cupei României. Ne stă bine în alb și roșu. O finală alb roșie. Îmi doresc asta. Mă doare și pe mine, ca membru DDB, să văd Dinamo atât de jos. 

Chiar mă uitam pe tablurile de la oficială, cu toate gloriile. Țin minte echipele mari ale lui Dinamo. Din păcate clubul trece printr-o perioadă grea. Sper ca Dinamo să supraviețuiască prin susținerea fanilor", a zis Șfaițer la finalul meciului.

„A fost o victorie muncită, pe un teren foarte greu. Sigur, Dinamo a fost abia la primul joc, a suferit, însă îl felicit pe Leo pentru că a pregătit meciul extraordinar"

„E trist să joci fără suporteri, dezolant. Ne-am învățat cu zgomotul din tribune. Aseară s-au auzit frumos acele cântece ale galeriei, a adus aminte de vremurile de glorie ale lui Dinamo" 

Cornel Șfaițer, manager Sepsi OSK

+43 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1:

Ce urmează pentru Dragoș Nedelcu și Lucian Filip » Dezvăluirile unui fost campion cu FCSB: „Primele două zile după operație au fost de coșmar!”

Explicații pentru insuccesul lui FCSB » Helmut Duckadam: „Asta a fost principala problemă!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
318812238881711
Marco Marco Popa  •  22 Iunie 2020, 20:23

cel mai bun jucator de la sepsi a fost... coltescu... a inventat un penalti la ante , toate fauturile le a judecat in favoarea oaspectilor... doar ca nu a fost imbracat in tricoul lor... oricum, Dinamo a fost total nepregatita ,era de asteptat, in doua zile nu ai cum sa te pregatesti de meci.

whiteredarad
whiteredarad  •  22 Iunie 2020, 13:27

Sa fim obiectivi : 1. la penalty ( ratat) + eliminare, portarul Nitzuly respinge mingea in mina adversarului , Fabrini o impinge cu mainele in fata, apoi Fabtini o preia si este faultat de Tincu ( faza ca la golul anulat al lui CFR , in Spania. Hent cu avantaj creat prin lovirea mingii cu mana) . Faza nu este dificil de intrepretat.Deci nu penalty, nu eliminare.2. La golul dinamovist, foarte limpede s-a vazut cum atacantul dinamovist si-a facut mingea cu mana...in fata, hent clar , apoi.. gol. La asemenea "...chestii " ale lui Coltescu nu poti spune...ca nu te asteptai. Dar... Dumnezeu "nu a vrut". Daca nici in aceste conditii Dinamo nu poate castiga...oare ce se poate ..da mai mult pentru Dinamo ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close