FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SEPSI

VIDEO Patriche s-a jucat singur :) Prestație de CNN în Dinamo - Sepsi

Dinamo - Sepsi. Nichita Patriche, stoperul de 35 de ani al „câinilor”, a fost omul primei reprize din Ștefan cel Mare. Înger și demon.
Dinamo - Sepsi. Nichita Patriche, stoperul de 35 de ani al „câinilor”, a fost omul primei reprize din Ștefan cel Mare. Înger și demon.

Articol de GSP - Publicat marti, 01 martie 2022 18:49 / Actualizat joi, 03 martie 2022 18:46

Dinamo - Sepsi. Răzvan Patriche, stoperul de 35 de ani al „câinilor”, a fost omul primei reprize din Ștefan cel Mare.

Fundașul central adus de la Clinceni în această iarnă a comis un penalty, a obținut însă și pentru echipa lui un „11 metri” și a și marcat golul egalizator!

Accidentare urâtă în Dinamo - Sepsi: „Sigur merge la spital!”
Dinamo - Sepsi
Accidentare urâtă în Dinamo - Sepsi: „Sigur merge la spital!”

Dinamo - Sepsi. Nichita Patriche s-a jucat singur în prima repriză 😀

  • minutul 9: Mai întâi, Patriche a comis-o. A preluat catastrofal în careu, Luckassen l-a deposedat, apoi Patriche l-a faultat în mod evident pe atacantul oaspeților. Penalty și 1-0 pentru Sepsi.
     
  • minutul 45+1: În prelungirile primului act, Patriche s-a ținut cu Dumitrescu la un corner al gazdelor. Fundașul „haitei” a căzut - ușor, ce-i drept -, iar „centralul” Viorel Flueran a indicat punctul cu var.
     
  • minutul 45+3: Torje trimite în bară din penalty, mingea ricoșează la Rodriguez, care-i așază mingea pe frunte lui Patriche. Din apropiere, fundașul central înscrie. O simplă formalitate. Primul gol marcat cu capul în acest sezon de Dinamo!

Cum stau Dinamo și Sepsi în clasament

Citește mai multe știri din Liga 1:

Cel mai curtat antrenor din Liga 1, îndrumat de Cosmin Olăroiu: „«Piticule», te pregătești să-mi iei locul?”

Clubul din Liga 1, interdicție în cazul fotbalistului rus din lot » Anunț în direct, înaintea duelului de astăzi

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
valyomanyd
valyomanyd  •  02 Martie 2022, 12:22

Ce chestie domnilor, Patriche l-a faultat evident....si dincolo... a cazut usor :))))Avem o presa echidistanta...Sanchi ! :))))

creeperno115
creeperno115  •  01 Martie 2022, 22:37

Patriche a jucat foarte bine. Pasa care a primit-o de la figueiredo n-a fost buna iar daca nu facea penalty, nu cred ca era prost luckassen sa dea pe langa din cativa metri

trink
trink  •  01 Martie 2022, 20:02

primul gol cu capul pentru dinamo!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează