FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Sergiu Hanca, aroganță față de FCSB la despărțirea de Dinamo: „Singurul club care a ținut ștafeta în istorie”

Sergiu Hanca s-a despărțit de Dinamo după 3 ani // FOTO: GSP
Sergiu Hanca s-a despărțit de Dinamo după 3 ani // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 ianuarie 2019 16:49

Dinamo s-a despărțit oficial azi de Sergiu Hanca, mijlocașul semnând cu formația KS Cracovia, echipă care ocupă locul 9 în prima ligă poloneză.

Sergiu Hanca a vorbit deschis despre despărțirea de Dinamo și speră că Mircea Rednic va găsi resursele pentru redresarea echipei. 

„La Dinamo niciodată nu a fost linişte, mereu a fost presiune. Chiar şi dacă au fost rezultate consecutive foarte bune, dacă urma un eşec sau un semieşec, atunci lumea reacţiona.

În acest moment a fost o situaţie dificilă, cu toţii am avut de suferit, dar eu cred că de acum încolo nea Mircea Rednic va şti ce are de făcut, va aduce jucători capabili să facă faţă la Dinamo, jucători care să ajute echipe şi care să ducă echipa acolo sus unde îi este locul.

La Dinamo mereu sunt perioade şi perioade. Mai multă presiune este decât linişte. E normal, este cel mai titrat club din România, este un brand în momentul de faţă, este singurul care a mai ţinut ştafeta sus din punct de vedere al istoriei şi al brandului Dinamo.

Şi tot ce mai rămâne este să aibă rezultate cât mai bune şi să ajungă acolo sus, pentru că Dinamo este capabilă să fie acolo sus.

Doar trebuie să vină jucători care să facă diferenţa, jucători care să ajute echipa şi împreună cu stafful care este acum, sunt sigur că pot să facă acest lucru”, a declarat Sergiu Hanca, la TV Telekom Sport.

DE CE S-A SUPĂRAT HANCA

Ruptura dintre Hanca și Dinamo s-a produs în luna decembrie a anului trecut, când, la partida cu Astra Giurgiu, 1-4, soția acestuia a fost agresată verbal în tribune de mai mulți dinamoviști.

Mijlocașul nu a mai dorit sub nicio formă să continue la echipa sa de suflet, despre care a spus că "a murit" după derularea acelor evenimente regretabile.

Vezi și: OFICIAL Sergiu Hanca a plecat de la Dinamo! Clubul a anunțat transferul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
2036290743290484
Ion Marin  •  12 Ianuarie 2019, 16:33

Daca nu credeti , itrebati l pe TALPAN , ca va spune el.F.C.S BECALU, CU TOTI BANII si aroganta lui , cu toate diversiunile si marsaviile lui, el acum nu are ce sa va spuna , poate peste vreo 20 de ani , pentru ca 4 niciodata nu este egal cu 10.

2036290743290484
Ion Marin  •  12 Ianuarie 2019, 16:21

Bai baieti , sa va mai explic o data, vad ca n-ati inteles .Intr o balanta a rezultatelor, Dinamo Bucuresti este in fata Stelei cu 128 de titluri olimpice , 1031 titluri mondiale, cu 1282 titluri europene si cu 10 CUPE ALE CAMPIONILOR EUROPENI.Voi Steaua , nu vorbesc de F.C.S B, adica F.C.S.BECALI, aia cu Mimi Stoica si Becalu , nu au cu ce se lauda, ei sunt IN spatele UT-EI ARAD, ca rezultate.Voi Steaua sau C.C.A , SUNTETI DEPARTE DE CLUBUL DINAMO.Baieti consultati statisticile!De la 3 cupe ale campionilor europeni si o supercupa , bai fratilor , vorba lu" nea Mitica, pana la 10 , e cale lunga bai baieti.Inca o data , CIOCUL MIC!Va mai repet inca o data, cel mai galonat club din Romania , este Dinamo.Iar lui Hanca , i s a pus in spate, ceea ce nu a zis si nu a facut.Hanca este un baiat fin cu mult bun simt.

flaviuf
flaviuf  •  12 Ianuarie 2019, 10:47
Postat de ana_moura pe 12 Ianuarie 2019, 09:51

DOAR DINAMO BUCURESTI spune totul!! *** fc5bisti blatisti au sarit ca arsi pentru ca umilinta a fost maxima!! iar farsa absolut GENIALA!! Ciocu' mic fc5bisti, voi nu aveti istorie si nici palmares!!! Va uitati la Dinamo ca broasca la bordura!!

Voi va laudati cu farse si tribune incendiate, ceilalti cu CCE si Supercupa Europei. E ca si cum compari bomboane de pom cu caviar.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează