FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Dinamo a mai oficializat o mutare! A venit sub formă de împrumut, de la „coșmarul” marii rivale

Dinamo continuă să transfere spanioli și a ajuns la un acord cu portarul Tomas Mejias Osorio (31 de ani), care se afla contract cu Middlesbrough, divizionară secundă în Anglia.
Dinamo continuă să transfere spanioli și a ajuns la un acord cu portarul Tomas Mejias Osorio (31 de ani), care se afla contract cu Middlesbrough, divizionară secundă în Anglia.

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 septembrie 2020 12:05 / Actualizat vineri, 11 septembrie 2020 12:21

Dinamo continuă să transfere spanioli și l-a prezentat oficial pe portarul Tomas Mejias Osorio (31 de ani), care se află sub contract cu Middlesbrough, divizionară secundă în Anglia.

Tomas Mejias Osorio a efectuat vizita medicală la Institutul de Medicină Sportivă din București și a fost prezentat oficial de directorul sportiv al „câinilor”, Rufo Collado. Portarul format de Real Madrid a venit sub formă de împrumut, de la divizionara secundă din Anglia, Middlesbrough.

FOTO Dinamo a mai oficializat o mutare! A venit sub formă de împrumut, de la „coșmarul” marii rivale
Tomas Mejias Osorio, prezentat la Dinamo

Cine e Tomas Mejias Osorio

Tomas Mejias este un goalkeeper cu talie, de 1,95 metri, format la academia lui Real Madrid. De-a lungul carierei, acesta a mai evoluat la Rayo Vallecano și Omonia Nicosia. Tomas a prins un meci și la prima echipă a „galacticilor”, în 2011. A fost introdus pe finalul victoriei cu Getafe, scor 4-0, după accidentarea titularului Adan.  Sezonul precedent a evoluat doar în două meciuri, ambele cu Tottenham, în Cupa Angliei. 

Va fi apreciat de fani

Fanii lui Dinamo îl vor adopta rapid pe Tomas Mejias, mai ales că vine de la Middlesbrough, formație căreia „câinii” îi mulțumesc cu fiecare ocazie. Englezii au eliminat-o pe FCSB în semifinalele ediției 2005/2006 de Cupa UEFA. 

Formația lui Becali câștigase meciul tur, scor 1-0, dar a fost învinsă întoarsă dramatic în Anglia, scor 4-2, cu un gol marcat în ultimul minut de Massimo Maccarone. 

400.000 de euroeste cota lui Tomas Mejias, conform transfermarkt.de

VIDEO. Dinamo - FC Botoșani, meci cu gândul la play-off

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Dinamo, ofertă pentru înlocuirea sponsorului Macron! Cu cine ar putea semna și ce tricouri vor purta „câinii” la meciul cu Botoșani

Dinamo - FC Botoșani. Ultrașii dinamoviști vin la stadion! Mesaj jignitor la adresa formației lui Croitoru și avertisment pentru noile transferuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
creeperno
creeperno  •  11 Septembrie 2020, 23:04

Sa speram ca va evolua excelent

respect2014
respect2014  •  11 Septembrie 2020, 19:09
Postat de gladiator pe 11 Septembrie 2020, 15:53

Plang gigistii, plang....

Ete na. Parca tu nu ti ai bagat unghiile in gât! Si Talpan s a ofticat atunci :))

steaua_clinceni
steaua_clinceni  •  11 Septembrie 2020, 18:50

bah astia de la GSP va hotarati odata ori FCSB ori STEAUA , ce dracu parca sunteti batuti in cap , unii scriu FCSB altii STEAUA ....respect celui care a scris acest articol !!!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează