FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo și-a găsit portar! Ce salariu are urmașul lui Bogdan Lobonț

Mihai Eșanu (22 de ani) a impresionat la primul său meci ca titular între buturile „câinilor”, victoria 2-0 cu Hermannstadt, aducând aminte prin atitudine de ultimul goalkeeper campion cu Dinamo. +42   FOTO
Mihai Eșanu (22 de ani) a impresionat la primul său meci ca titular între buturile „câinilor”, victoria 2-0 cu Hermannstadt, aducând aminte prin atitudine de ultimul goalkeeper campion cu Dinamo.

Articol de - Publicat vineri, 15 ianuarie 2021 08:59 / Actualizat vineri, 15 ianuarie 2021 09:19

Mihai Eșanu (22 de ani) a impresionat la primul său meci ca titular între buturile „câinilor”, 2-0 cu Hermannstadt, aducând aminte prin atitudine de ultimul goalkeeper campion cu Dinamo.

Mihai Eșanu a avut mâini sigure la Mediaș, la 2-0 cu Hermannstadt. A blocat tot, iar faza din minutul 68 este sugestivă pentru modul cum a tratat, practic, debutul său în fotbalul mare. Atunci, Karanovici a scăpat singur cu dinamovistul de 22 de ani, iar campionul la juniorii A din 2017 i-a furat balonul din picior, la marginea careului.

Dinamo și-a găsit portar! Mihai Eșanu, prestație sigură cu Hermannstadt

Mihai și-a coordonat foarte bine defensiva din fața lui. Cu atitudine, strigând permanent, temperamentul portar a adus aminte din acest punct de vedere de Bogdan Lobonț, dublu campion cu „câinii”, portarul care a contribuit din plin la ultimul campionat cucerit de roș-albi (2007). „I-am adus o poză cu Lobby cândva, i-am zis să se intereseze cine a fost, să observe jocul și stilul lui, să învețe", a mărturisit Gabi Răduță, ex-managerul Academiei, pentru Gazetă.

EXCLUSIV Dinamo și-a găsit portar! Ce salariu are urmașul lui Bogdan Lobonț
Mihai Eșanu


Tânărul crescut în "haită" e un chilipir pentru dinamoviști. Dacă Mejias câștiga 20.000 de euro pe lună (românii achitau 8.000 €, Middlesbrough 12.000 €), iar Rene 25.000 €, Eșanu este remunerat cu doar 1.225 €! 

Eu v-am zis că nu bat câmpii cu copiii crescuți la Dinamo. Dar dă-le șanse, aruncă-i în luptă! N-am nimic cu străinii, însă la ei, timpul trece, leafa merge, recuperează ei banii cumva. Ai noștri stau pe acadele
- Gabriel Răduță, ex-manager Academia Dinamo

E revoltător să vezi jucători care evoluează doar pe burta goală și care o fac foarte bine! Asta o spune cineva care n-a ținut niciodată cu Dinamo. Ar trebui să intervină și organele abilitate ale statului. Și de remarcat portarul acesta tânăr, român, de urmărit
- Radu Paraschivescu, la DigiSport

Mulțumesc pentru aprecieri, dar nu e momentul acum să vorbesc, după doar un meci la Dinamo. Să mai treacă un număr de partide, să demonstrez ceva, să dea Dumnezeu să fie bine pentru Dinamo!
- Mihai Eșanu, portar Dinamo

7 crescuți în „haită”

Dinamo a învins în primul meci din 2021 cu 7 jucători crescuți în Ștefan cel Mare. Sau care au încheiat aici junioratul. Este vorba de Eșanu, Ehmann, Andrei Radu, Bani, aceștia fiind titulari, apoi au mai intrat Blejdea, Borcea și Mihaiu. Pe banca de rezerve mai erau alți patru: Mitrovic, Crețu, Stan și Măgureanu! 

VIDEO. DDB nu-l iartă pe „Guriță”: „Dinamovistul Contra nu renunță la nimic. De la oamenii ăștia vrea bani!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Câți bani au pompat fanii din DDB în club, pentru a evita colapsul: „Dinamo nu va muri! Am evitat depunctarea”

EXCLUSIV „Câinii”, disperați după bani » Ricardo Grigore, aproape de a se transfera la o rivală din Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
1215209148567675
Ferdinand Mihai  •  15 Ianuarie 2021, 15:50

Ne imbatam cu apa rece! A avut un singur sut pe spatiul portii si ala sut anemic, si a mai avut faza la care a agatat mingea in picioarele adversarului! Nu a avut nimic altceva, demn de notat!

cornelconasu
cornelconasu  •  15 Ianuarie 2021, 14:27
Postat de fcsbnuesteaua pe 15 Ianuarie 2021, 13:25

sunt curios ce salariu are un prost ca tine !!

Salariul minim !!! Cred că e ăla cu pizza acuzat de tentativă de viol !

fcsbnuesteaua
fcsbnuesteaua  •  15 Ianuarie 2021, 13:27
Postat de orlick pe 15 Ianuarie 2021, 11:41

Asta cu salariul e tare! La Dinamo, toți au salariile egale, în orice valuta ai socoti: zero.

@vecinul catalin !!! ce zici vecine de vansoitan ??? s-a facut licker =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează