FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Dinamo și-a luat "decar"! Transferul de ultimă oră confirmat de club

FOTO: FC Dinamo.ro
FOTO: FC Dinamo.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 04 septembrie 2017 14:58

FC Dinamo a reușit în cele din urmă să-l transfere pe Jeremy Bokila, care fusese împrumutat la CFR Cluj de la formația turcă Akhisar Belediye. Atacantul congolez a fost dorit de Contra și în vară, însă pentru 5000 de euro în plus a ales CFR. 

Transferul a fost anunțat de site-ul oficial al clubului: " FC Dinamo București și CFR Cluj au semnat astăzi, cu acordul clubului turc Akhisar Belediye, documentele pentru transferul atacantului Loteteka Bokila la echipa din Ștefan cel Mare până la finalul acestui sezon competițional". Fotbalistul va purta tricoul cu numărul 10

Jucătorul nu s-a adaptat la Cluj, unde a avut evoluții slabe, mult sub așteptările lui Dan Petrescu. Ardelenii au renunțat la serviciile sale fără a avea pretenții, doar pentru a scăpa de salariul de 15.000 de euro.

Jeremy Bokila a pierdut concurența de la CFR Cluj cu Urko Vera, Billel Omrani și Ibrahima Balde. Cei trei traversează momente foarte bune, iar Bokila este într-o pasă foarte proastă, în 5 meciuri adunând 179 de minute, fără să marcheze vreun gol. 

180 de meciuri în 5 meciuri din Liga 1 a adunat Bokila în acest sezon competițional pentru CFR Cluj

200.000 €este cota lui Jeremy Bokila pe transfermarkt. Este al doilea jucător ajuns la Dinamo de la CFR, după Nascimento 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
kingdom.of.jerusalem
kingdom.of.jerusalem  •  06 Septembrie 2017, 12:01

fcsb mizeria blatista a Romaniei!

calinescu_
calinescu_  •  04 Septembrie 2017, 18:21

DECARI ERAU PALICI SI NISTOR ......!!!!! BOKILA ESTE UN NOU CAZ ALBIN ....!!!!! CINE ESTE NOUL BUSULADZICI ....????????????????????????????????? SAU MAI BINE ZIS NOUL JJ KONE , PENTRU CA DE LA EL DINAMO A JUCAT FARA INCHIZATOR , IAR REZULTATELE SE VAD ....!!!!! BUSZULADZICI DOAR S-A ADAPTAT FOARTE BINE PE ACEST POST ....!!!!

rinist
rinist  •  04 Septembrie 2017, 17:53
Postat de cpt.ahab pe 04 Septembrie 2017, 16:30

Decar?! N-are nimic de decar in el. Oricum, vara asta a fost dezastruoasa pentru Contra. Miscari de neinteles, doar Salomao si Nascimento putand fi trecuti la plusuri. Eventual, Nica. Dar pana nu-l vedem la lucru nu putem vorbi nimic despre el.

Nica? nefericitul care a fost imprumutat de Atalanta in toate diviziile inferioare din Italia, timp de 3 ani? :))))) Te pricepi la fotbal, ohabe

Vezi toate comentariile (10)
Comentează