FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo îl vrea pe Andrei Burlacu de la CSU Craiova

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 iunie 2019 17:14

Dinamo pregătește noul sezon și se interesează de Andrei Burlacu, 22 de ani, care se află într-o situație complicată la CSU Craiova. 

Eugen Neagoe vrea să înceapă tare campania de transferuri și vrea să-l aducă la Dinamo pe Andrei Burlacu, atacantul celor de la CSU Craiova.

Oltenii vor să renunțe la Burlacu, care în acest retur a fost împrumutat la Poli Iași, acolo unde nu s-a impus, și Dinamo a intrat pe fir. 

  • De Burlacu se interesează și FC Botoșani, dar și o echipă din Croația.

500.000 €este cota lui Andrei Burlacu, potrivit transfermarkt

Burlacu a ajuns în 2014 la echipa de juniori a Craiovei, unde a debutat în decembrie 2015. În sezonul recent încheiat, Burlacu a bifat 24 de meciuri și 2 goluri.

CITEȘTE ȘI: 

OFICIAL Dinamo transferă de la retrogradate » „Câinii” s-au înțeles cu portarul Cătălin Straton

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
chris_bu67
chris_bu67  •  10 Iunie 2019, 15:02

nu mai visați,n-ajunge Burlacu la Dinamo---negoiță va conduce clubul la faliment,ăsta nu poate transfera nimic,el vrea jucători gratis și apoi să vândă ce se poate

bogdany8
bogdany8  •  08 Iunie 2019, 00:51

Bun Burlacu, chiar f.bun, nu inteleg de ce la transferat pe rauta de la voluntari, chiar n am.inteles tranaferu..... Straton, Burlacu,baesz sunt jucatori ok dar rauta? ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

popescu222
popescu222  •  08 Iunie 2019, 00:27
Postat de ionut.07 pe 07 Iunie 2019, 19:26

Cu exceptia lui Montini si a fundasului Klimavicius, toti jucatorii adusi de Rednic pot pleca. Astept un antrenor care sa spuna clar ca fara investitii nu se pot face transferuri. Nu balivernele lui Rednic sau toti "expiratii" adusi prin Luana. Se pare ca Neagoe incearca aceeasi metoda a pseudo-fotbalistilor.

Cei doi sunt intr-adevar peste media campionatului, dar si Alijii, Dussault sau Papazoglu sunt buni. Eu zic ca Rednic s-a descurcat bine la achizitii in conditiile date. Dar problema ramane: nu poti in fiecare an sa te chinui sa faci echipa din jucatori liberi de contract. Au incercat Contra, Bratu, Rednic si toti ceilalti, acum incearca Neagoe... chiar nu vedem ca problema este acest "patron" care n-avea ce sa caute in fotbal? Daca n-ai bani de investit, de ce nu stai acasa??

Vezi toate comentariile (18)
Comentează