FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Și slab, și fără aer! Jucătorul lui Dinamo a acuzat că se sufocă și nu a mai intrat pe teren » Ședință la Săftica, Mulțescu pe teren

Jonathan Morsay, 23 de ani, a fost adus împrumut de la Chievo Verona, Dinamo având la vară opțiunea de a-l achiziționa de la gruparea din Serie B +17   FOTO
Jonathan Morsay, 23 de ani, a fost adus împrumut de la Chievo Verona, Dinamo având la vară opțiunea de a-l achiziționa de la gruparea din Serie B

Articol de - Publicat sambata, 27 februarie 2021 12:10 / Actualizat sambata, 27 februarie 2021 12:56

Jonathan Morsay, 23 de ani, a fost adus împrumut de la Chievo Verona, Dinamo având la vară opțiunea de a-l achiziționa de la gruparea din Serie B. Suedezul nu juca nici la formația italiană, dar a fost adus în „haită" și băgat direct în meciurile oficiale.

S-a considerat că are pregătirea fizică la zi, mai ales că fusese în lotul lui Chievo în două meciuri în 2021, doar că randamentul extremei a fost departe de ceea ce se preconiza. Managerul sportiv Marius Nicolae a declarat că Dinamo are nevoie de jucători care să vină să intre imediat în echipă, de aceea s-a apelat la transferul temporar al lui Morsay, însă Jonathan nu a impresionat pozitiv. Din contră. A ratat o ocazie uriașă, a luftat într-un moment cheie când putea aduce egalarea, chiar și titularizat, nu a mișcat nimic.

Jonathan Morsay s-a sufocat în timpul meciului Dinamo - Viitorul 0-5

Cu Viitorul a fost schimbat la pauză, când scorul era 0-3, întrucât a acuzat o stare fizică precară. Mai exact, se sufoca! Suedezul nu mai făcea față meciului. „Nu mai avea oxigen, cel puțin asta a spus. După, și-a revenit imediat. Probabil, nu e pregătit fizic de aceea. N-a mai intrat în partea secundă", au povestit dinamoviștii. 

Astăzi, la refacere, și suedezul, și ceilalți coechipieri ai săi sunt în regulă, au putut participa fără probleme. Rămâne de văzut dacă se va mai apela la serviciile scandinavului, în primu rând din cauze fizice, de pregătire, apoi tehnice.

Ionel Gane a ținut în această dimineață o ședință cu jucătorii la Săftica, analizând prestația rușinoasă din meciul cu Viitorul (0-5) și începând pregătirea, practic, pentru confruntarea cu Dunărea Călărași, de joi, din Cupa României.

Gigi Mulțescu, pe teren la meciurile de juniori

În ceea ce-l privește pe Gigi Mulțescu, 69 de ani, atât de dorit din nou de către suporterii dinamoviști, el își petrece week-end-ul pe teren, urmărind tinerii jucători care ar putea intra în atenția primei echipe. Reputatul tehnician este la dispoziția clubului, așa cum a fost mereu, chiar dacă a fost îndepărtat mereu de managementul românesc sau spaniol.

Dario Bonetti, varianta gratis

Dinamoviștii mai au și varianta Dario Bonetti, italianul care ar veni să antreneze gratis până la vară. El este și unul dintre cei care l-au recomandat pe Morsay. Bonetti este foarte iubit de către suporteri. Dacă se va decide mazilirea lui Gane, „câinii” vor alege între Mulțescu și antrenorul de 59 de ani.

Cele mai severe înfrângeri din istoria lui Dinamo:

  • 9 iunie 1968, U Cluj - Dinamo 5-0
  • 31 mai 1986, Dinamo - Sportul 0-5
  • 4 aprilie 1998, Steaua - Dinamo 5-0
  • 6 decembrie 2014, Astra - Dinamo 6-1
  • 15 iulie 2019, Viitorul - Dinamo 5-0

Cadre sugestive din partida Dinamo - Viitorul 0-5

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
+13 FOTO

VIDEO. Gică Popescu, declarații după Dinamo - Viitorul 0-5

Citește și alte știri despre Dinamo - Viitorul 0-5: 

Fostul președinte al lui Dinamo, verdict sumbru în direct, după rușinea cu Viitorul: „Cea mai grea perioadă din toate timpurile. Jenant, o echipă oarecare!”

Steliano Filip a tunat după 0-5 cu Viitorul: „N-ai voie să te prezinți așa! Să joci în halul ăsta, fără atitudine!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
bubunika
bubunika  •  28 Februarie 2021, 05:58

Suedezul e exact ceea ce trebuie pentru matineu!

creeperno290
creeperno290  •  27 Februarie 2021, 22:46

Daca l-a recomandat Bonetti pe morsay, mai bine il punem pe Multescu antrenor

dd_696
dd_696  •  27 Februarie 2021, 18:48
Postat de dragdim pe 27 Februarie 2021, 15:43

Cu siguranța Dario Fornetti poate aduce încă 7-8 jucatori de viitor ca acest Morsay și care vor face furori in B sau C. Dacă nu ne trezim, eforturile noastre ca suporteri vor fi in zadar.

tu nu esti suporter mai crenvurst fara mustar

Vezi toate comentariile (30)
Comentează