FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Spaniolii i-au transmis lui Negoiță: cine o va antrena pe Dinamo, în cazul în care vânzarea se face

Ioan Andone e persoana de legătură în negocierile dintre Negoiță și spanioli. foto: fcdinamo.ro
Ioan Andone e persoana de legătură în negocierile dintre Negoiță și spanioli. foto: fcdinamo.ro

Articol de - Publicat marti, 28 aprilie 2020 09:18

DINAMO. Spanioli, nespanioli, indiferent cine va fi boss în „Ștefan cel Mare” în următoarele luni, Adrian Mihalcea (43 de ani) va continua să fie antrenorul principal al „câinilor”.

Vânzoleală mare în plină pandemie de coronavirus la Dinamo București. E un amalgam de informații vizavi de viitorul imediat al grupării, cu tot felul de entități ce vor să preia clubul, doar că în toată această mișcare browniană Adrian Mihalcea a primit asigurări că va rămâne A1 cel puțin până la finalul actualei ediții de campionat. 

Chiar dacă spaniolul Herminio Menendez va prelua pachetul de 82 la sută de la Ionuț Negoiță. 

Adrian Mihalcea rămâne la Dinamo

Fotbaliștii habar n-au când li se vor plăti salariile restante pe 2020, nu primesc niciun telefon de la administrația clubului, însă antrenorul de 43 de ani are autoritatea de a conduce antrenamentele și formația pe finalul ediției. 

Așa i s-a transmis și dinspre Bogdan Bălănescu și compania, care se ocupă încă de destinele lui Dinamo, dar și dinspre Ioan Andone, cel care a intermediat negocierile cu Menendez.

Ando l-a avut elev pe Mihalcea în Ștefan cel Mare și i-a transmis că și dacă Menendez va prelua acum clubul, nu trebuie să se gândească la faptul că va fi dat afară. Adi este aproape zilnic la Săftica, își prepară deja logistic ședințele de pregătire pentru partea secundă a lunii mai, apoi ceea ce va urma, restul etapelor de disputat din play-out. 

Presiunea e mare pentru Dinamo și din punct de vedere sportiv, întrucât este la 3 puncte distanță de zona retrogradării. Iar Mihalcea a făcut doar două antrenamente cu formația și nici măcar cu lotul complet în zilele premergătoare instituirii stării de urgență.

Nu riscă nimeni 

Dacă totuși Dinamo va ajunge pe mâinile ibericului Herminio Menendez, spaniolul ar putea opera modificări în formula administrativă și tehnică abia din vara 2020, pentru ediția ce va urma

"Nu se bagă nimeni acum, ca antrenor, pe finalul sezonului, într-o situație incertă cum e la Dinamo, să-și riște viitorul. În plus, oricine va veni din străinătate, va trebui să stea două săptămâni în carantină. Iar dacă renunți la Mihalcea trebuie să ajungi la un acord financiar cu el, să-i plătești compensații. 

Adi cunoaște Liga 1, deja s-a familiarizat cu lotul, va rămâne până la finele sezonului, cel puțin", au declarat dinamoviștii din managementul clubului. Deunăzi, a fost adus în discuție numele lui Jose Maqueda, ex-Real Madrid, jucător și secund la echipa Blanco, fost secund al lui Lopez Caro la FC Vaslui, doar că ibericul ar putea sosi în "haită" abia din proxima ediție de campionat.

"Eu sunt pregătit de orice, nu stau să mă gândesc ce-ar fi dacă... Programul de antrenamente va fi comprimat, sezonul la fel, sunt alte priorități pentru un antrenor, nu speculațiile" - Adrian Mihalcea, antrenor Dinamo

VIDEO. Adrian Mihalcea, despre situația de la Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Ionuț Negoiță dă ultimele informații despre tratativele pentru vânzarea lui Dinamo: „În afara de mama, le-am pus orice la dispoziție spaniolilor!”

Gigi Becali l-a tachinat în plină stradă pe Patrick Borcea: „De ce nu bagă taică-tu bani la Dinamo? Negoiță e mai prost sau cum?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
creeperno999
creeperno999  •  28 Aprilie 2020, 22:32

Daca ai bani nu-ti trebuie antrenor -Gigi Becali

fara_penali_in_fotbal
fara_penali_in_fotbal  •  28 Aprilie 2020, 16:00
Postat de gazistu pe 28 Aprilie 2020, 13:57

cand se vinde Dinamo? ca de 2 sezoane tot asta aud...ca se vinde

Când o să se vândă și Man la Sevilla sau Roma și Coman la City sau în America. :))

gazistu
gazistu  •  28 Aprilie 2020, 13:57

cand se vinde Dinamo? ca de 2 sezoane tot asta aud...ca se vinde

Vezi toate comentariile (14)
Comentează