FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV // UPDATE Spaniolii se milogesc de fani pentru bani! Răspunsul DDB » Două condiții pentru a salva Dinamo de la faliment

Spaniolii se milogesc de fani să plătească datoriile lui Dinamo
Spaniolii se milogesc de fani să plătească datoriile lui Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2020 17:38 / Actualizat joi, 26 noiembrie 2020 02:05

Dinamo e obligată să scape de datoria de 800.000 de lei (164.000 de euro) până la finalul lunii noiembrie, altfel riscă să fie depunctată cu 6 puncte. Conducătorii spanioli ai „câinilor” au intrat în panică și recurg la o decizie extremă. 

UPDATE, ora 17:50

Imediat după ședința cu spaniolii, șefii din DDB s-au consultat și au decis să NU mai bage bani la Dinamo până nu li se îndeplinesc două condiții:

  • să primească încă 31% din acțiuni, devenind astfel majoritari (acum dețin 20,06%); 
  • demiterea lui Dorin Șerdean, președintele executiv al clubului, împreună cu toți oamenii pe care acesta i-a adus în club.

Știrea inițială

Din informațiile GSP.ro, directorul general Alex Couto Lago s-a întâlnit ieri cu reprezentanții DDB, cărora le-a cerut sprijinul financiar pentru achitarea sumei respective și implicit pentru evitarea depunctării. 

Reprezentanții proiectului „DDB” nu le-au dat un răspuns concret deocamdată, dar există posibilitatea unei înțelegeri în cel mai scurt timp. Teoretic, ei ar avea disponiblă suma cerută de spanoli, din cotizații și alte fonduri proprii.  Astfel, prin această mișcare, suporterii ar putea intra în posesia unor noi acțiuni, așa cum s-a întâmplat în timpul lui Ionuț Negoiță

„Vom da un răspuns public astăzi”, au declarat reprezentanții DDB, care, cel mai probabil, vor efectua un sondaj de opinie în rândul membrilor pentru a stabili dacă îi vor ajuta sau nu financiar pe spanioli.

Înghesuiți de datorii, spaniolii au ajuns să se milogească de PCH

E pentru prima oară când spaniolii din conducerea lui Dinamo îi bagă în seamă pe cei din DDB. Până acum, din superioritate, aceștia i-au evitat pe fani, relația dintre cele două tabere fiind una extrem de rece. Asta în ciuda faptului că „DDB” a salvat clubul în primăvară, atunci când roș-albii riscau să nu primească licența sportivă. 

Conform ultimului memorandum semnat de fani cu Ionuț Negoiță, fanii din PCH ar fi trebuit să dețină 27% din club, însă acel act a rămas unul fără valoare. Până în acest moment, suporterii au creditat clubul cu aproximativ 550.000 de euro. 

Ședințe peste ședințe la Dinamo

Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat în exclusivitate, Don Pablo Cortacero a trimis deja un convocator Adunării Generale a Acționarilor pentru organizarea unei ședințe pe data de 21 decembrie 2020 în care, printre altele, să propună mărirea de capital cu 5 milioane de euro, întrunirea care va avea loc în mod sigur cu patru zile înainte de Crăciun. 

Până atunci, pe 27 noiembrie e convocat și Consiliul de Administrație, unde va fi aprobat bugetul pentru stagiunea 2020-2021 și se va discuta și despre mutarea sediului clubului la birourile din Dorobanți.

VIDEO Acuzații majore la GSP Live! Laurențiu Lică: „Cortacero e «săgeată», să vă spun cine a fost escrocul”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Moment HORROR la TV! Reprezentant PCH, declarații șocante: „Ne gândim la mama lui Cortacero” » Cum a intervenit moderatorul

EXCLUSIV Ajutor nesperat pentru Dinamo, după ce „câinii” riscau să piardă la „masa verde” următorul meci! Vor avea doi medici care fac muncă pro bono

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (66)
loko1
loko1  •  28 Noiembrie 2020, 07:09
Postat de creeperno pe 25 Noiembrie 2020, 22:31

Din pacate e neliniste cumplita in cadrul clubului insa domnul Cortacero stie deja acest lucru si va rezolva zilele urmatoare cu banii. Ar fi trebuit sa intre azi dar sunt iarasi probleme cu bancile,insa sigur se va rezolva maxim proxima semana cu banii

La anul si la milți ani !Dupa fiecare zi poate spune "In următooarele zile "precum coloana infinitului.

planetfun
planetfun  •  26 Noiembrie 2020, 01:16
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Nu era bun si un cioban la dinamo, este ? E mai bine asa.

creeperno
creeperno  •  25 Noiembrie 2020, 22:31

Din pacate e neliniste cumplita in cadrul clubului insa domnul Cortacero stie deja acest lucru si va rezolva zilele urmatoare cu banii. Ar fi trebuit sa intre azi dar sunt iarasi probleme cu bancile,insa sigur se va rezolva maxim proxima semana cu banii

Vezi toate comentariile (66)
Comentează