FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Salvare pentru Dinamo?! Anunțul care le dă speranțe fanilor: „Spaniolii erau după bani și mi-a fost frică. La finalul lunii putem să facem acel contract”

foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 martie 2021 16:31 / Actualizat miercuri, 10 martie 2021 16:34

Radu Birlică, directorul de marketing de la Dinamo, a avut o intervenție la GSP LIVE și a vorbit despre situația financiară de la club.

Oficialul „câinilor” le-a dat o veste bună fanilor, spunând că la finalul lunii martie s-ar putea semna un contract cu un om de afaceri turc, cu care s-a negociat și în finalul lui 2020.

VIDEO Radu Birlică, detalii despre investitorul turc care vrea să vină la Dinamo: „Reluăm negocierile la sfârșitul lui martie”

„Sunt vremuri grele, grele de tot. Spaniolii nu au mai apărut, DDB încearcă să rezolve problemele și să strângă banii de tot. E o situația pe care nu am mai întâlnit-o la niciun club în 12 ani.

Pasul cel mai important e să luăm licența. Pe viitor, da, e nevoie de un investitor. Discuția cu investitorul turc a fost, nu vreau să spun acum de ce nu s-a închis contractul. Turcii au fost de acord, dar a fost reticență financiară și nu am vrut să închei acel contract în decembrie. Mai ales că spaniolii erau cum erau. Îmi era frică de un aspect financiar cerut de ei.

A rămas să reluăm discuția la finalul lunii martie sau în aprilie. Da, se poate realiza acordul. Și atunci s-ar fi făcut dacă eram de acord. A fost o chestie financiară. Da, mi-a fost frică. Nu pot da detalii. Spaniolii erau doar după furat și după bani și mi-a fost frică să fac acel contract”, a spus Radu Birlică la GSP LIVE.

Cine e Abdullah Kigili

În iarna lui 2020, Dinamo a negociat un contract de sponsorizare cu omul de afaceri turc Abdullah Kigili, 77 de ani.

Kiğılı este fondatorul şi actualul patron al companiei ce-i poartă numele, retailer de haine important pe piaţa din Turcia. În total, compania Kiğılı are 225 de magazine în străinătate, pe lângă cele deschise în Turcia. 

Afaceristul de 77 de ani este vicepreşedinte la Fenerbahce de 11 ani, unul dintre cluburile de tradiţie din Turcia şi din Europa. A mai ocupat funcţii de conducere la İstanbulspor, federaţia de wrestling şi federaţia de schi. Turcul a avut şi un mandat scurt în funcţia de preşedinte al federaţiei de fotbal din țara sa, în toamna 1997.

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Magaye Gueye, interzis la Săftica » Ce i-au transmis colegii după ce a fost depistat pozitiv la cocaină

EXCLUSIV Propunere de ultimă oră pentru Mircea Rednic de a prelua Dinamo! Ce a răspuns antrenorul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
tataika
tataika  •  11 Martie 2021, 05:09

Hai ca va da turcu' niste costume de prezentare pentru matineu!

creeperno999
creeperno999  •  10 Martie 2021, 22:46

Sa se alieze cu DDB impotriva spaniolului

parpalache
parpalache  •  10 Martie 2021, 19:45

Mai birlic! Ia mai lasa-ne ma, cu minciunile!Ca acum vreo doua luni tot asa,„salvai”tu pe Dinamo, tot cu niste turci!Dar de unii ca tine,cine ne salveaza ma?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close