FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

EXCLUSIV Salvarea lui Dinamo vine din Turcia? Dezvăluiri din partea conducerii: „Avem un viitor partener, vrea să sponsorizeze clubul cu o sumă foarte mare”

Dinamo joacă în această seară cu FC Argeș
Dinamo joacă în această seară cu FC Argeș

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 decembrie 2020 09:31 / Actualizat sambata, 05 decembrie 2020 08:27

Radu Birlică, directorul de marketing al lui Dinamo, a intervenit în această dimineață la emisiunea GSP Live, unde a susținut că a convins un investitor turc să investească la Dinamo!

Dinamo trece printr-o situație financiară dezastruoasă. Neplătiți de minimum 3 luni, jucătorii și membrii staffului încep să plece, iar acționarul majoritar Pablo Cortacero este de negăsit. În acest context, Radu Birlică, directorul de marketing al clublui, susține că a convins un investitor important, implicat la Fenerbahce, unul dintre cluburile de tradiție ale Turciei, să bage bani la Dinamo!

Radu Birlică: „Sponsorizează și Fenerbahce”

„Ca să vedeți un paradox, eu sunt plecat din București la o întâlnire cu un viitor partener turc care, culmea, vrea să sponsorizeze clubul cu o sumă foarte mare. El sponsorizează și clubul Fenerbahce și încă un club din prima ligă din Turcia. Au o foarte mare fabrică de îmbrăcăminte din Turcia. 

Avem o relație personală, l-am convins, i-am explicat situația de la început, i-am spus că avem cea mai frumoasă galerie, că Dinamo este un brand. I-am prezentat și părțile negative și pe cele pozitive și dânșii sunt de acord să se asocieze cu noi în condițiile astea”, a declarat Birlică la GSP Live. 

Unul dintre actualii sponsori m-a sunat și m-a întrebat ce se întâmplă. Le-am zis că sunt la fel de supărat ca ei, dar clubul merge înainte. Sperăm că în ceasul al 16-lea actualul patron va băga banii. Eu am zis că rămân, nu banii sunt importanți pentru mine. Vreau să ajut în continuare clubul și o să ajut până la capăt, chiar dacă am ofertă pe masă de la un club foarte important din România.

Chiar am discutat cu niște oameni de afaceri, unul dintre ei era ferm convins că ar fi venit lângă club, dar mi-a zis că îi e greu să vină lângă un club dacă cheltuielile lunare depășesc 200.000 de euro cu taxe.

Radu Birlică, director marketing Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Continuă contrele la Dinamo! Gică Mihali, devastator în direct: „Papițoiul ăla vrea să fie pe bancă la echipa mare?”

Mesaj-manifest al jucătorului care s-a despărțit de Dinamo: „Totul a fost o minciună! Și nu e vorba doar despre bani”

Playtech: Vedeta din România care s-a pozat GOALĂ în cadă! Fotografia a scăpat pe internet, spre uimirea tuturor. FOTO DE NERATAT


Comentarii (87)
347655969058390
Ion Popescu  •  05 Decembrie 2020, 12:56

Serialele spaniole si turcesti s-au extins de la televiziune la fotbal. Sunt curios ce o sa se ma inventeze.

markksson
markksson  •  05 Decembrie 2020, 11:55

Deci o firma din Turcia vrea sa bage o suma importanta intr-un club care are un patron care nu plateste nimic si s-a dat lovit in aripa. Mda, deci spaniolul cu actiunile, turcul cu banii. Asta doar in baza relatiei cu Birlica - bre, da' ce Rainmaker are Dinamo! Poate ca Birlica ar face bine sa accepte "oferta aia de la un club important, pe care o are pe masa" (mda, super credibil), si sa ia viteza cu tot cu turcul ala imaginar ...

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  05 Decembrie 2020, 07:17

mai fratilor! e noaptea mintii la gsp! am inteles ca sunt ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (87)
Comentează