FOTBAL  »  Superliga  »  TOPUL SPECTATORILOR

Dinamo stă ceva mai bine decât Dunărea Călărași! Situația care îi îngrijorează foarte tare pe "câini"

Articol de , - Publicat vineri, 28 decembrie 2018 09:05

Dinamo se pregătește de un nou play-out, iar fanii au dat semnalul abandonului. Doar la Derby de România mai vin, în rest, în toate celelalte 9 meciuri de acasă au strâns cât să umple arena din Ștefan cel Mare.

Dacă nu se va întâmpla o minune la începutul lui 2019, Dinamo va juca și în această ediție în play-out. "Câinii" vor bifa o nouă prezență în lupta pentru locurile 7-14, se vor lupta cu propria istorie neagră, fie să egaleze un nou record negativ, fie mai rău.

Iar roș-albii își pierd cel mai important "jucător": fanii s-au îndepărtat de stadion, nu mai vin la meciurile de acasă ale trupei lui Mircea Rednic. Suporterii dinamoviști preferă să urmărească în mediul online circulația echipei sub comanda "Puriului", comentează acolo, dar refuză să mai vină la arenă.

Cifrele pe 2018 arată că doar Derby-urile de România îi mai atrag încă pe fani și-i aduc în imediata proximitate a echipei. În rest, dinamoviștii au fugit de echipă, nu mai cred în niciun proiect fotbalistic și nici în minuni.

Drept dovadă, la meciurile cu CFR (0-3) și cu Craiova (3-0) au fost doar câte 500 de spectatori! Dacă va ajunge în play-out, se preconizează ca Dinamo să joace cu casa goală.

FCSB îi ridică, restul îi coboară

Iată câteva cifre care anunță sintagma "nimeni la stadion":

  • În cele 9 meciuri de acasă din actuala ediție, exceptând Derby-ul cu FCSB din noiembrie, Dinamo a strâns în total 15.338 de spectatori. Exact capacitatea stadionului din Ștefan cel Mare!
  • Comparativ, în cele 8 meciuri de pe teren propriu din primăvara lui 2018, fără Derby, dar inclusiv play-out, au fost 10.692 de spectatori
  • Atenție, pentru ce va fi în play-out! Doar 3.400 de spectatori au fost la stadion, în condițiile în care echipa lui Florin Bratu a defilat atunci, în primăvară, și a înregistrat victorii pe bandă rulantă, în așa fel încât jucătorii vorbeau de lupta la podium în pauza competițională din vară.
  • Dinamoviștii au început campionatul cu 2.600 de spectatori cu Voluntariul (2-1). Doar în alte două meciuri din ediția de toamnă au reușit să depășească limita, cu Viitorul și cu Dunărea Călărași, primul meci al lui Rednic de la revenire. În rest, când a început frigul, nu s-a depășit asistența de o mie de oameni la stadion.În ciuda cifrelor care dau bătăi de cap, Dinamo prinde top 5 în privința asistenței pe propriul teren în actuala ediție. Aceasta și datorită interesului pe care Derby-ul de România îl mai trezește printre suporterii greu încercați. În acest clasament, "câinii" sunt pe poziția a patra, imediat după formațiile de pe podiumul Ligii 1. 

Citește și:

Old Dinamo » Pe lângă Calancea, Rednic mai pregătește o mutare-șoc: Bogdan Stancu!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
martinpen
martinpen  •  28 Decembrie 2018, 12:52

"...Situația care îi îngrijorează foarte tare pe "câini"..." Am citat din titlu si intreb: cat de prost sa fii sa folosesti "tare" in loc de "mult"?

stoichkov10
stoichkov10  •  28 Decembrie 2018, 11:19
Postat de conasu_boeru pe 28 Decembrie 2018, 11:10

Cine *** esti tu măi păcăliciule să jignești pe toată lumea ?! *** ! Voi dacă nu erau meciurile cu Dinamo în care 70 % au fost dinamoviști, ce medie aveați , rataților ?! Cîți veneau la Voluntari la meciurile voastre ?! 700 cu țărani cu tot !!!! Voi vorbiți de alții, sărăciilor ?!

Boierule. Conash. Poate ai gresit adresa. Sau am scris ceva de psd? Esti PSDist? Nu stiu pe cine certi? Ciudata exprimare

conasu_boeru
conasu_boeru  •  28 Decembrie 2018, 11:14
Postat de conasu_boeru pe 28 Decembrie 2018, 11:10

Cine *** esti tu măi păcăliciule să jignești pe toată lumea ?! *** ! Voi dacă nu erau meciurile cu Dinamo în care 70 % au fost dinamoviști, ce medie aveați , rataților ?! Cîți veneau la Voluntari la meciurile voastre ?! 700 cu țărani cu tot !!!! Voi vorbiți de alții, sărăciilor ?!

scuze, era pentru altcineva...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close