LIGA 1  ·  DINAMO

Dinamo stă pe un butoi cu pulbere: Florin Prunea vrea să-l îndepărteze pe Bogdan Bălănescu

Articol de — Marti, 13 August 2019

Florin Prunea ar vrea să-l dea afară de la Dinamo pe Bogdan Bălănescu în speranța că astfel va mai potoli furia suporterilor. Directorul executiv este însă greu de „ucis”, fiind foarte apreciat de Ionuț Negoiță.

Directorul executiv al lui Dinamo, Bogdan Bălănescu, a fost la un pas să îl aducă în Ștefan cel Mare pe antrenorul Leo Grozavu, dar mișcarea a picat în momentul în care managerul general Florin Prunea a aflat despre discuțiile la care a fost sărit.  

Acesta a folosit drept pretext faptul că antrenorul este impresariat de Anamaria Prodan, dar de fapt, conform surselor Gazetei, Prunea a fost iritat foarte tare de faptul că nu s-a discutat cu el. Mai mult, fostul mare portar i-ar fi transmis lui Negoiță că trebuie să aleagă între el și Bălănescu, dar văzând că finanțatorul dinamovist nu are de gând să îl concedieze pe directorul executiv, a dat un pas înapoi.

Numărul 1 din Ștefan cel Mare consideră că o concediere a lui Bălănescu i-ar mai liniști și pe suporterii care îl hulesc pe Bogdan după ce acesta i-a transmis lui Mircea Rednic că este concediat de finanțatorul Ionuț Negoiță 
Importanța lui Bălănescu 

Deși Prunea ar vrea să scape „ieri” de Bălănescu, directorul executiv este considerat de Ionuț Negoiță ca fiind foarte important. Oficialul lucrează la Dinamo de aproape 20 de ani, este specialist în regulamente și orice acte implică viața unui club de fotbal. 

Mai mult decât atât, Bălănescu face parte din Comitetul Executiv al FRF și are un cuvânt extrem de greu atât în relația cu federația, cât și cu LPF, iar Negoiță este conștient că nu poate renunța, cel puțin pentru moment, la un astfel de om. 

5.000 de europe lună câștigă Prunea la Dinamo. Bălănescu încasează cu 3.000 de euro mai puțin 

Citește și:

DINAMO // Mediocri de profesie » Gazeta a analizat transferurile lui Dinamo: performanța ar fi ceva nou pentru ei!La 57 de ani Dan Bittman a plecat de acasă! Nu-și mai ascunde relația cu o blonda superbă de 24 de ani, cine este

Libertatea

Comentarii (12)

dumitru82drugan  •  13 August 2019, 18:03

Balanescu este esential ptr Dinamo fara el erau de mult in B . Prunea un cersetor pe la cluburi trompeta

dvd1  •  13 August 2019, 16:05
Postat de bigbolo pe 13 August 2019, 14:42

Incet-incet devii prostalaul siteului. E greu sa-i detronezi pe randoom si iosif de pe primele 2 locuri, dar vad ca te straduiesti.

prost esti tu nu eu. pe deasupra mai esti si cioflingar. stai acasa si nu mai comenta nicaieri

rockyus  •  13 August 2019, 15:58

Balanescule, nu te lasa...nu te "face" mercenarul ala!

Vezi toate comentariile (12)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
19:00 Fotbal, Liga 2

Rapid - Turis-Oltul Turnu Măgurele

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Napoli - Barcelona

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Chelsea - Bayern Munchen

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1