FOTBAL  »  Superliga  »  STADION DINAMO

VIDEO Ionuț Negoiță, fostul patron al lui Dinamo, pune pe primul loc construcția stadionului: „Doar așa pot veni sponsori”

Machetă cu noul stadion Dinamo
Machetă cu noul stadion Dinamo

Articol de - Publicat marti, 28 noiembrie 2023 17:08 / Actualizat miercuri, 29 noiembrie 2023 08:24

Ionuț Negoiță (49 de ani) este de părere că un nou stadion, propriu, poate aduce sponsorii de care Dinamo are nevoie pentru a redeveni o forță în campionat.

De asemenea, fostul patron al grupării din „Ștefan cel Mare” a mai precizat că, în contextual actual, al conducerii de la Dinamo, oamenii de afaceri nu vor veni la club dacă nu vor avea un cuvânt de spus.

Insider de la Rapid: Bergodi a făcut prăpăd după meci. Daniel Niculae a rămas în ușa vestiarului
RAPID - U CLUJ 2-3
Insider de la Rapid: Bergodi a făcut prăpăd după meci. Daniel Niculae a rămas în ușa vestiarului

VIDEO. Ionuț Negoiță despre stadionul Dinamo: „Stadionul e o prioritate”

„Sunt 5-6 ani de când se tot încearcă o soluție. Și eu am fost cu Adrian Mutu la ministrul  Carmen Dan să discutăm pentru un nou stadion în acea perioadă și părea că lucrurile merg într-o direcție bună, dar nu s-a mai întâmplat asta. Un stadion pentru Dinamo e foarte important! Dacă se va construi, vor veni mult mai multe persoane interesate să participe la investiții în acest club”, a spus Ionuț Negoiță.

Întrebat despre cum ar putea Dinamo să aducă mai mulți sponsori sau acționari, Ionuț Negoiță a răspuns:

„În acest moment, există câteva condiții pentru a veni cineva la Dinamo. Pe primul loc ar fi stadionul. Al doilea ar fi ca persoanele care vin cu bani la club să aibă un cuvânt de spus. În acest moment, la Dinamo se doresc investitori, dar puterea de conducere o au doar cei care au inițiat proiectul Red and White. În mod normal, cine plătește vrea să și comande”, a mai spus Ionuț Negoiță.

În calitate de sponsor și de partener de imagine, e posibil să mai lucrez și cu alte cluburi din Liga 1. Dacă e să fiu finanțator, aș fi doar la Dinamo! În momentul acesta sunt prins cu proiectele mele și n-aș veni la echipă. Nu sunt pregătit! Nu exclud ca în viitor să revin la Dinamo, dar cu un rol minoritar.

- Ionuț Negoiță despre sponsorizarea unui club din Liga 1

VIDEO. Ionuț Negoiță despre revenirea în fotbal

Citește și alte știri:

Ce e în spatele „ingineriei" pe care Becali a făcut-o la transferul lui Miculescu: cum i s-au întors 450.000 de euro! Gigi, prima reacție: „Ce vă interesează pe voi, sunteți anchetatori?"» Apoi a revenit și a explicat culisele financiare

Fără răbdare! Un club faimos al Europei vrea să-și dea afară antrenorul după doar 8 meciuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gicab
gicab  •  29 Noiembrie 2023, 08:53

Sponsorii care vor veni lângă Dinamo după construcția noului stadion nu vin pentru Dinamo ci pentru o felie din stadion…Dinamo e Dinamo și cu stadion și fără stadion…probabil au încercat unii să facă blocuri acolo dar e cam periculos…

Vezi toate comentariile (1)
Comentează