FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Unde ar putea juca Dinamo următoarele două meciuri de pe teren propriu, după suspendarea primită de la Comisie

Dinamo trebuie să găsească în următoarele zile arena unde va juca meciul de acasă cu Unirea Slobozia, de peste 12 zile. Situația este critică, mai ales după ce s-a adăugat și suspendarea dictată de Comisia de Disciplină a FRF.
Dinamo trebuie să găsească în următoarele zile arena unde va juca meciul de acasă cu Unirea Slobozia, de peste 12 zile. Situația este critică, mai ales după ce s-a adăugat și suspendarea dictată de Comisia de Disciplină a FRF.

Articol de - Publicat luni, 19 septembrie 2022 20:41 / Actualizat luni, 19 septembrie 2022 21:00

Dinamo trebuie să găsească în următoarele zile arena unde va juca meciul de acasă cu Unirea Slobozia, de peste 12 zile. Situația este critică, mai ales după ce s-a adăugat și suspendarea dictată de Comisia de Disciplină a FRF. Variantele sunt Buftea și Giurgiu.

Dinamo este în subsolul clasamentului în Liga 2. Următorul meci oficial este în play-off-ul Cupei României, la Târgu Jiu, cu Viitorul Pandurii, formație ce-a învins „haita” în debutul campionatului. Partida va fi pe 29 septembrie, joi seară, de la ora 21:30, duel ce va fi televizat. Apoi, pentru proxima partidă de pe teren propriu, Dinamo nu știe unde va juca. Este într-o situație critică.

Mihai Stoica, scandalizat de ce a auzit la stația de amplificare a arenei „Ion Oblemenco”: „Toate astea se întorc în viață!”
CSU Craiova - FCSB 2-1
Mihai Stoica, scandalizat de ce a auzit la stația de amplificare a arenei „Ion Oblemenco”: „Toate astea se întorc în viață!”

La Clinceni e cel mai ieftin, dar nu se poate două etape

Varianta Clinceni revine în actualitate, întrucât este cea mai accesibilă soluție pentru lunile noiembrie și decembrie. Conform informațiilor GSP, închirierea arenei pentru un eveniment sportiv este de 1.200 de euro, mai mică decât la Buftea (1.400 de euro) sau decât stadionul Dinamo (2.000 de euro), arenă ce nu are oricum omologare pentru Liga 2. 

La aceste prețuri se adaugă prețul pentru utilități și pentru închirierea firmei de pază. Vlad Iacob, administratorul special al alb-roșiilor, dezavuează ideea de a mai juca în localitatea ilfoveană, însă Dinamo nu are alte soluții concrete, momentan.

„Cei de la Clinceni au nevoie de bani, astfel că pot trece cu vederea anumite declarații. Oricum, contractul cu Dinamo e semnat până la 31 decembrie 2022”, au transmis ilfovenii. 

Doar că Dinamo, club organizator al partidei cu CSA Steaua (1-2) pe Național Arena, a primit o sancțiune dură după meci: două amenzi de 15.000 de lei și interzicerea de a evolua două partide pe teren propriu. 

Cum stadionul Clinceni a fost anunțat la începutul sezonului ca fiind "arena principală pentru meciurile de acasă", iese din calcul pentru etapa cu Slobozia, plus următoarea de pe teren propriu, cu Ripensia. Cu trupa lui Costel Enache - care a demolat Dinamo în amicalele verii, scor 5-0 - se va juca duminică, 2 octombrie, de la ora 11:00.

Buftea sau Giurgiu pentru Dinamo

Astfel, în aceste zile se analizează tot felul de soluții. „Arcul de Triumf” e greu de realizat, din cauza unor detalii birocratice. La Chiajna, dinamoviștii au primit interzis. Mai rămân viabile variantele Buftea, unde se poate juca fără spectatori întrucât sunt probleme de omologare, și Giurgiu, acolo unde joacă echipa locală din Liga a treia, Astra, fosta campioană a României din 2016, care este singura formație din România fără punct câștigat în 2022! 

Stadionul din Giurgiu a mai fost soluție de a fi "casă" a "câinilor" înainte de startul sezonului. 

VIDEO Dezvăluirea lui Petre Marin la „Prietenii lui Ovidiu”: "Am avut ofertă de la Dinamo, dar nu-mi pare rău că n-am ajuns acolo! Am făcut performanță și câștigat bani"

Citește și alte știri despre Dinamo:

FRF, sancțiuni fără precedent după incidentele de la Dinamo - CSA Steaua » „Militarii”, obligați să plece din Ghencea! + Amendă record

Ovidiu Burcă, nervos după o nouă înfrângere a lui Dinamo în Liga 2: „Iar să zic că echipa arată bine?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
istet10
istet10  •  23 Septembrie 2022, 00:48
Postat de creeperno807 pe 20 Septembrie 2022, 22:31

Poate sa joace oricine pe un stadion finantat din bani publici

Te aude Catalin. Ai grija. Ala are o teorie cu dreptul asta. Daca nu-i dai drepatate sarea la scandal ca nici jandarmii nu-l opresc. Are o slabiciune pt stingatoare.

Amiralul2022
Amiralul2022  •  21 Septembrie 2022, 17:45

Pot juca pe orice maidan insalubru, pentru ei e totuna...

creeperno807
creeperno807  •  20 Septembrie 2022, 22:31

Poate sa joace oricine pe un stadion finantat din bani publici

Vezi toate comentariile (7)
Comentează