LIGA 1  ·  DINAMO - STEAUA, OLD-BOYS

DINAMO - STEAUA, OLD-BOYS // Giani Kiriță vorbește despre două „construcții” urgente la Dinamo: „Să se implementeze în vestiar”

Articol de — Duminica, 24 Martie

Giani Kiriță, fostul mijlocaș al lui Dinamo, a jucat azi în meciul dintre legendele „câinilor” și cele ale Stelei, scor 3-3 (detalii AICI), la Voluntari. La final, s-a referit la situația actualilor fotbaliști din „Ștefan cel Mare”. 


„E greu ca Dinamo să se gândească la campionat acum, când construiește o echipă competitivă. Noul stadion, indiferent cum ar fi, ar trebui să se facă. Să se dea drumul la construcție!

Sunt niște copii talentați la Dinamo, trebuie crescuți. Dacă se încearcă să se construiască ceva, trebuie să se construiască o mentalitate de dinamovist. Să se implementeze în vestiar ce înseamnă Dinamo”, a declarat Giani Kiriță.

 Citește și:

DINAMO - STEAUA, OLD-BOYS // Mircea Lucescu a fost în mare formă la Voluntari! Discurs în vestiarul Stelei + cele mai tari poante: „Dacă mă asculta, era milionar”Miniștri surpriză în Guvernul Orban. Rareş Bogdan şi Raluca Turcan rămân pe dinafară

Libertatea

Comentarii (4)

luputu  •  25 Martie 2019, 15:56
Postat de dobrinibamus pe 24 Martie 2019, 19:29

Pai nu stii ce inseamna dimano ? Stai asa ca-ti zic eu : militie, securitate, amenintzari personale si de grup, jocuri furate cu arbitrii si echipe satelit, cooperative impuse, furaciuni de tot felul, ordinarii de cea mai joasa spetza in justitie ... am uitat ceva ? Aaaa da si o ura incalificabila vis-a-vis de cea mai iubita si performanta echipa din Ro ... Steaua ... doar Steaua ... si NUMAI ... Steaua !!!

Doar ca steaua voastra nu mai e... Acum e faci ce spune becali....

luputu  •  25 Martie 2019, 15:53

Cine a fost cu adevarat valentin ceauzescu? Un gunoi!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Stelian Pirvulescu  •  25 Martie 2019, 07:40

sant de acord......doar cu ultimele cuvinte ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
Program TV complet

Liga 1