FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, OLD-BOYS

DINAMO - STEAUA, OLD-BOYS // Giani Kiriță vorbește despre două „construcții” urgente la Dinamo: „Să se implementeze în vestiar”

Articol de - Publicat duminica, 24 martie 2019 18:50

Giani Kiriță, fostul mijlocaș al lui Dinamo, a jucat azi în meciul dintre legendele „câinilor” și cele ale Stelei, scor 3-3 (detalii AICI), la Voluntari. La final, s-a referit la situația actualilor fotbaliști din „Ștefan cel Mare”. 


„E greu ca Dinamo să se gândească la campionat acum, când construiește o echipă competitivă. Noul stadion, indiferent cum ar fi, ar trebui să se facă. Să se dea drumul la construcție!

Sunt niște copii talentați la Dinamo, trebuie crescuți. Dacă se încearcă să se construiască ceva, trebuie să se construiască o mentalitate de dinamovist. Să se implementeze în vestiar ce înseamnă Dinamo”, a declarat Giani Kiriță.

 Citește și:

DINAMO - STEAUA, OLD-BOYS // Mircea Lucescu a fost în mare formă la Voluntari! Discurs în vestiarul Stelei + cele mai tari poante: „Dacă mă asculta, era milionar”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
luputu
luputu  •  25 Martie 2019, 15:56
Postat de dobrinibamus pe 24 Martie 2019, 19:29

Pai nu stii ce inseamna dimano ? Stai asa ca-ti zic eu : militie, securitate, amenintzari personale si de grup, jocuri furate cu arbitrii si echipe satelit, cooperative impuse, furaciuni de tot felul, ordinarii de cea mai joasa spetza in justitie ... am uitat ceva ? Aaaa da si o ura incalificabila vis-a-vis de cea mai iubita si performanta echipa din Ro ... Steaua ... doar Steaua ... si NUMAI ... Steaua !!!

Doar ca steaua voastra nu mai e... Acum e faci ce spune becali....

luputu
luputu  •  25 Martie 2019, 15:53

Cine a fost cu adevarat valentin ceauzescu? Un gunoi!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

308947849628398
Stelian Pirvulescu  •  25 Martie 2019, 07:40

sant de acord......doar cu ultimele cuvinte ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează