FOTBAL  »  Superliga  »  DERBY DE ROMÂNIA

Dinamo - Steaua pe 22 noiembrie » UEFA a interzis LPF ca Derby de România să se joace în ziua barajelor pentru Euro

Articol de - Publicat joi, 15 octombrie 2015 00:00

Oficialii Ligii împreună cu deţinătoarele de drepturi au stabilit ca partida cea mai importantă din Liga 1 să se dispute la o zi după Real - Barca

Programul Ligii 1 a fost dat peste cap de amicalul "naționalei" cu Italia din 17 noiembrie, la Bologna. Inițial, Liga a horărît să devanseze etapa intermediară din ziua amicalului în perioada 13-15 noiembrie, dar planurile au fost date peste cap de cei de la UEFA.

"În acel weekend au loc barajele care vor decide ultimele patru formații ce vor participa la Campionatul European, iar UEFA nu a fost de acord să se dispute meciuri din campionatele interne atunci", au explicat oficialii LPF.

Ieri dimineaţă, după mai multe runde de discuții cu deținătoarele de drepturi tv, șefii Ligii au decis ca runda respectivă să se mute după partida "tricolorilor" din Peninsulă. Astfel, Dinamo - Steaua ar urma să se dispute în weekend-ul 20-22 noiembrie.

Gazeta a aflat că în condiţiile în care pe 21 noiembrie se joacă Real Madrid - Barcelona, Digi şi Dolce, care transmit El Clasico, au stabilit ca Derby de România să fie programat duminică, 22 noiembrie, de la ora 21:00, în direct pe cele două posturi, dar şi pe TVR 1 şi Look TV.

25 aprilie 2011e data ultimului succes al lui Dinamo în fața Stelei. Au urmat 9 victorii roș-albastre și 3 remize

Playtech: PORECLA pe care indienii i-au dat-o Iuliei Vântur! Abia acum s-a aflat ce cred despre iubita lui Salman Khan. FOTO


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează