FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo, nevoită să se abată de la strategia inițială + fotbalistul căutat de un club din străinătate

Sub comanda lui Stoican, Dinamo încearcă să se reinventeze în acestă iarnă / FOTO: Gazeta Sporturilor
Sub comanda lui Stoican, Dinamo încearcă să se reinventeze în acestă iarnă / FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat sambata, 08 ianuarie 2022 08:44 / Actualizat sambata, 08 ianuarie 2022 09:39

În doar câteva săptămâni, Dinamo pare să-și fi schimbat considerabil strategia. De la controversatul plan al lui Rednic, acela de a da afară peste 15 nume, „câinii” se văd puși în situația de a păstra cât mai mulți fotbaliști în lot.

Până acum, roș-albii s-au despărțit de Mihai Neicuțescu, Vestenicky, Gluhakovic și Andre Pinto. Deocamdată, Dinamo se vede nevoită să oprească „robinetul” disponibilizărilor

Nica, Țâră și ceilalți „renegați” se pregătesc în acest moment cu echipa mare, tehnicianul Flavius Stoican mărturisindu-le apropiaților că „n-ar vrea să-și bată joc” de fotbaliștii aflați inițial pe lista neagră a clubului.

Dinamo s-a despărțit de un fotbalist care câștiga 8.000 de euro pe lună
DINAMO
Dinamo s-a despărțit de un fotbalist care câștiga 8.000 de euro pe lună

Fotbaliștii lui Dinamo nu acceptă rezilierile

Oricum, nici fotbaliștii care n-au mai primit șanse în ultima perioadă nu sunt dispuși să-și rezilieze contractele, de teamă că ar putea să nu-și mai găsească alte echipe în scurta pauză competițională. 

În același timp, eventuale transferuri par blocate deocamdată. Lotul continuă să fie unul numeros, iar șefii nu vor să ajungă iar în situația de a plăti peste 40 de jucători

Totuși, disponibilizările vor continua, conform planului, doar că acum sunt greutăți privind închiderea contractelor cu jucătorii! La începutul săptămânii viitoare ar trebui rezolvate, pentru a parafa și sosirile.

Ofertă pentru Nunic

Surprinzător, însă există și dinamoviști care au oferte. Atacantul sloven Marko Nunic (28 de ani) a dezamăgit de la venirea sa în România, dar spune că poartă discuții cu un club din străinătate. Până când lucrurile se vor limpezi, acesta se va antrena separat de echipă. 

În ceea ce-l privește pe francezul Espinosa, el a fost chemat de șefi la birouri pentru a-și rezilia contractul. Doar că, spre surprinderea tuturor, acesta refuză deocamdată să rupă înțelegerea.

VIDEO Răzvan Zăvăleanu, mesaj pentru fanii lui Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Dinamo s-a despărțit de un fotbalist care câștiga 8.000 de euro pe lună

EXCLUSIV Dinamo vrea un om de bază de la revelația Ligii 1! Fotbalistul nu a fost luat în cantonament

EXCLUSIV Dinamo si Rapid luptă pentru același fotbalist din Liga 1! Salariul e singurul obstacol

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
willbrad
willbrad  •  08 Ianuarie 2022, 11:14
Postat de dinamo_forever_77 pe 08 Ianuarie 2022, 09:51

Normal ca nu-si doresc sa-si rezilieze. Stiu foarte bine ca nu au valoare si din acest motiv vor sa ramana. Ziua trece, leafa merge......De aceea l-au si lucrat pe Rednic si o sa-l lucreze pe orice alt antrenor care vrea sa-i dea afara. Jucatorul roman este o CUTRA !!!! Oricum....prost management avem!!!!

care roman? ca espinosa care refuza sa plece nu-i roman. plus ca eu nu inteleg ce naiba de contracte ilegale au facut astia la vitan barzesti? deci pot sa il dea dupa 2 luni(wtf,nu exista contracte in fotbal legale de 2 luni) afara pe gluhacovici dar nu pot sa il lase pe filip sa plece gratis,care ii acolo de un an. wtf? nu are logica si este ilegalk. la puscarie bah vitan barzesti. hai cu desfiintarea.

willbrad
willbrad  •  08 Ianuarie 2022, 11:12

faliment

835304993219784
Dan Daniel  •  08 Ianuarie 2022, 10:09

De ce sa plece? La Dinamo sunt bugetari, muncesc, nu muncesc, isi iau leafa...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează