FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARATII

Dinamo sub asediu: "Acum ce o să-i spună jucătorii lui Stoican, «Bagă-mă pe mine că eu te-am adus la echipă»?!"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 19 martie 2015 13:41

Fostul antrenor Ioan Sdrobiş a vorbit despre fotbalul românesc şi critică dur situaţia de la Dinamo.

"Mă pufneşte rîsul cînd mă uit la campionatul românesc. A ajuns fotbalul vai de mama lui. Antrenorii din Liga 1 nu îşi fac ucenicia în umbra nici unui tehnician important. Nu au experienţă şi se trezesc direct principali. Vă spun, ăştia tineri plîng în pat noaptea din cauza umilinţei la care sînt supuşi de patroni şi jucători. Pe lîngă bani, fotbalul românesc duce lipsă de valori, de modele. S-a umplut de panarame de fotbalişti şi de ageamii", a spus Sdrobiş pentru ziarul Evenimentul Zilei.

Fostul scouter de la Dinamo a comentat şi situaţia alb-roşilor.

"Schimbă antrenorii ca pe şosete. Nu ştiu de unde au plecat şi unde vor să ajungă. Ce să înţeleagă jucătorii? Păi au ajuns fotbaliştii să dicteze în vestiar? Să spună patronului «Adu-mi-l pe x antrenor»? Este ruşinos. Acum ce o să-i spună jucătorii lui Stoican, «Bagă-mă pe mine că eu te-am adus la echipă»?

Uitaţi-vă cine a ajuns la Dinamo. A fost Cristi Bobar. Cine e omul ăsta şi ce a facut în fotbal ca să ajungă să conducă acolo? E un cîştig că a plecat. Însă, după el a venit unul, care a apărut pe la două emisiuni şi se crede om de fotbal. Nici nu-i ştiu numele. Nu mă interesează", a adăugat Ioan Sdrobiş cu referire la Daniel Stanciu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (41)
ipsilante
ipsilante  •  20 Martie 2015, 15:51
Postat de dase pe 19 Martie 2015, 15:16

Doresc sa mentionez de la inceput ca nu sunt fan Basescu si din partea mea sa stea la parnaie impreuna cu amanta lui blonda, dar daca esti corect ar trebui sa subliniezi cat au furat si miizheriile de comuniști de la psd.

Prietene, nici eu nu tin decat cu mine. Daca adunam insa tot ce au furat aia de dinaintea piratului si ridicam la patrat, nu reusim sa depasim dimensiunile uriase ale jafului fostului marinel-bisnitar, a parasutei lui blonde si a celor 40+n hoti din gasti. Ar trebui, dupa fapte, "agatati" in piata publica, cu capul in jos, precum Musollini si panarama lui, si batuti cu oua clocite... Dar si aia care l-au pupat, fara numar, in dos si l-au ajutat sa jupoaie tara, ar trebui sa plateasca, la fel de scump. In Romanica insa, nu se va intampla... nimica! La butoane s-au instalat urmatorii jefuitori, flmanzi de putere si avere, agresivi si slobozi la promisiuni goale...

fangigi
fangigi  •  20 Martie 2015, 00:19

De parca Sdrobis asta a rupt gura targului vreodata... El lupta mai mereu la promovare. sau mai degraba la retrogradare! In afara dictonului " tactica noastra e de pase scurte si inalte, ai n-ai mingea, dai la poarta!", alte realizari memorabile nu prea a avut!

khal_37
khal_37  •  19 Martie 2015, 19:39
Postat de maianimalule pe 19 Martie 2015, 17:09

"cei doi piloni ai societatii, se punea pe picioare" ! :)))))))) labahe mai ai un pic si dai vina pe bashila pentru ca esti analfabet :))))))))

Te rog sa nu-l faci labah pe mitic...le jignesti comuniyayea.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează