FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo, sub lupa unui antrenor rival: "Nu are personalitate când nu joacă acasă!" » Ce atuuri are formația lui Rednic

Articol de GSP - Publicat marti, 15 martie 2016 18:19

Dinamo și Pandurii se află în luptă directă pentru câștigarea campionatului, iar duminică se vor duela în etapa a 3-a din play-off.

Edi Iordănescu, antrenorul gorjenilor, a comentat duelul cu formația alb-roșie și a analizat jocul "câinilor".

" Dinamo este o echipă valoroasă și are șanse mari la titlu. Are curaj și încredere. Meciul de la ASA nu a arătat adevărata valoarea a echipei. Dinamo a avut momente bune de joc cu Steaua, când i-a dominat. Jucătorii au revenit din punct de vedere mental după ce Steaua i-a condus.

Cei de la Dinamo au forța necesară și liniștea necesară. În plus, Rednic are experiență și valoare, iar echipa are suporterii de partea ei. Duminică trebuie să fim atenți și să ne concentrăm asupra jocului.

Eu doream să jucăm meciul pe Arena Națională, pentru că pe Ștefan cel Mare ei au o altă forță. În plus, era o altă motivație și pentru noi, pentru că jucăm pe Arenă. Pe Dinamo gazonul nu este foarte bun și cred că Dinamo nu are aceeași forță când nu joacă acolo. Când nu evoluează în Ștefan cel Mare, lui Dinamo îi scade din personalitate când nu joacă în Ștefan cel Mare", a spus Iordănescu la DolceSport.

"Dinamo și Steaua au trofee câștigate și știu să gestioneze meciurile importante. Ele folosesc presiunea în favoarea lor, dar e clar că la noi presiunea apasă. Avem și noi jucători cu experiență, iar în jurul lor am încercat să strâng echipa, să ridic presiunea și să nu încarc foarte mult grupul.Aici se face diferența între echipe.

Poate doar Steaua are un plus atunci când vorbim de o favorită clară pentru că are un lot foarte bun și echilibrat" Edi Iordănescu

Dinamo și Pandurii se vor duela duminică, de la ora 20:30. Meciul va fi în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  15 Martie 2016, 22:07

Mini chicken, o se vezi tu ce inseamna personalitatea lui Dinamo !!!! De altfel intr-un v-a batut de trei ori si a fost un egal acasa la voi si v-a scos din ambele cupe ! In urmatorul meci va va scoate si din campionat !

dogred10
dogred10  •  15 Martie 2016, 19:51

Comentarii de bun simt. Bravo Iedi

grandetorito
grandetorito  •  15 Martie 2016, 19:42

Un comentariu profesionist si pertinent. Frumos, Edi! Bravo!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează