FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo, tot mai aproape de încă un transfer important: "Își dorește să vină la noi"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 septembrie 2018 13:21

Dinamo face pași rapizi și e tot mai aproape de rezolvarea transferului lui Gicu Grozav, atacant care este liber de contract în acest moment. Fotbalistul a refuzat deja o primă oferă, însă acum e tot mai aproape de a semna. 

"Cu Gicu Grozav am vorbit cu el chiar ieri, i-am spus să rămână la Zlatna să elimine FCSB-ul şi pe urmă să se urce în mașină să vină.

Vom vedea zilele acestea, dar deocamdată azi avem un meci foarte important cu Sepsi, ne concentrăm pe acest joc şi vedem ce va urma.

Se poate orice transfer. Mai sunt câteva amănunte de pus la punct. Şi el îşi doreşte să vină la Dinamo, şi Dinamo îşi doreşte să îl legitimeze, vom vedea!", a declarat Bălănescu conform TV Telekom Sport.

...despre Nistor: "Nistor a fost tot timpul cu gândul la Dinamo, numai că jocul echipei nu l-a ajutat foarte mult şi implicit şi jocul lui. Nistor a semnat prelungirea, toate lucrurile legate de contract au fost stabilite, nu văd niciun fel de problemă vizavi de Nistor".

Citește și: Claudiu Niculescu a oferit ultimele detalii despre transferul lui Grozav: "Am vorbit cu cei din conducerea clubului"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
rocky2
rocky2  •  28 Septembrie 2018, 16:57

Cum? Nu vrea la fcsb? Fcsb nu se refuza parca, asa titrau slugarnicii gsp-ului!

631356400386289
Tudor Dobre  •  28 Septembrie 2018, 15:59

Patronul echipei Dinamo Bucuresti , chiar nu observa , ca echipa este planificata sa joace meciurile oficiale din campionat , numai in zilele de LUNI si VINERI , cand nu vin spectatorii - CUMPARATORII DE BILETE , ca sunt plecati din localitate sau sunt la munca ! Este o pierdere financiara , care-i bucura pe mafiotii ce fac planificarea meciurilor , etapa de etapa .

142284809886894
Sorin Brasoveanu-Doky  •  28 Septembrie 2018, 15:16

*** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează