FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Dinamo, tot mai aproape de un nou transfer: "Aș vrea să devin jucătorul lor"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 august 2016 17:19

Dan Nistor așteaptă decizia Comisiei de Disciplină în privința litigiului cu Pandurii Târgu-Jiu și susține că și-ar dori să semneze cu Dinamo, dacă va deveni liber de contract.

"Miercuri voi afla ce se va decide. Deocamdată sunt în litigiu cu Pandurii. Vedem apoi ce se va întâmpla. Consider că fosta mea echipă prelungește această situație. Nu este normal ce se întâmplă, mai ales că sunt jucător neplătit de atâtea luni.

Nu am purtat nicio discuție cu cei de la Dinamo. Dacă mă voi înțelege cu Dinamo, aș vrea să devin jucătorul lor. Da, de ce nu?", a spus Nistor la Digi Sport.

Mijlocașul de 28 de ani a cerut să devină liber de contract, din cauza faptului că nu și-a mai primit salariul de șapte luni, iar Comisia de Disciplină a amânat luarea unei decizii în acest caz, până pe data de 10 august (detalii AICI). 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
chris_bu67
chris_bu67  •  08 August 2016, 18:31

Mai sunt doar 5 cm până când vom reuși un nou transfer!Dar din păcate,l-am ratat și pe acesta,jucătorul alegând să meargă la lihnitul tg.jiu pe un salar mai mare deși minerii de suprafață sunt aproape în faliment.Negoiță treci la icoane,lasă-i pe adventiști că-s rătăciți.Vai de steaua noastră de pe tricouri(18 titluri,ultimul în 2007)Dinamo joacă din adâncul buzunarelor lui Negoiță,avem cea mai tare coregrafie de ani buni,augh,augh,augh,hey,hey,of,of,măi,măi!În viitoarea perioadă de mercato vom fi din nou cei mai aproape de unele transferuri importante!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  06 August 2016, 19:01

Este foarte clar ca această situație cu Nistor e ...”supervizată” de cineva care are niste interese ca el să nu devină asa repede liber desi orice comisie din lume il punea liber imediat daca nu era plătit de trei luni dar in cazul lui de ....ȘAPTE luni !!!??? Sunt aceleași interese meschine care nu pot veni decat dintr-o anumită parte , respectiv de la periferia capitalei , responsabile si de insistența cu care a bombardat FRF să nu cumva să dea undă verde lui Dinamo în cupele europene ! Niște ratați , *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1745flo
1745flo  •  05 August 2016, 23:19
Postat de sadiku pe 05 August 2016, 19:38

si tu esti Randoom din RACACIUNIIIIIII ......PROSTUL INTERNETULUI !!!!!! ai cei mai multi GIGA BITI DE PROSTIE ...FARA FIBRA OPTICA ....PRIN DIAL UP :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

:)))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (26)
Comentează