FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo ratează un transfer! Jucătorul a refuzat oferta în ultimul moment

Articol de GSP - Publicat luni, 06 septembrie 2021 17:36 / Actualizat luni, 06 septembrie 2021 18:39

Dinamo face eforturi pentru a se întări, după ce i s-a ridicat interdicția de a face transferuri, dar azi a primit o veste proastă.

Deși Iuliu Mureșan a anunțat că transferul lui Cătălin Carp este aproape rezolvat, jucătorul care poate evolua la mijloc și în defensivă nu va mai ajunge sub comanda lui Dario Bonetti.

Dinamo îl ratează pe Cătălin Carp

Administratorul special al lui Dinamo anunța azi că fostul jucător de la CFR Cluj și FCSB este în drum spre București, pentru a semna cu Dinamo, dar mutarea a căzut îl ultimul moment, potrivit sport.ro, deoarece jucătorul a refuzat transferul în „Ștefan cel Mare”.

Carp (27 de ani) este internațional moldovean și era liber de contract după despărțirea de Tambov, echipă care a retrogradat din prima ligă rusă și s-a desființat. Acesta a mai jucat în Liga 1 la FCSB, CFR Cluj și Viitorul.

M-a sunat acum. Nu mai vine. Probabil că își găsește în altă parte. N-am cerut nicio explicație. Probabil că a prins un salariu mai mare”, a declarat Iuliu Mureșan, potrivit Fanatik.

900.000 de euroe cota lui Carp, potrivit transfermarkt

Dinamo și-a făcut comando pentru salvare

„Câinii” au făcut 7 achiziții într-o săptămână și vor să înceapă ascensiunea în clasament chiar de la următorul meci, Derby-ul cu FCSB de duminică. 

Dinamo începe să arate a echipă. Deocamdată, doar pe hârtie. Trupa lui Bonetti, locul 14 în Liga 1, după 7 etape, cu 6 puncte, s-a întărit semnificativ în ultimele zile, după ce roș-albii au primit „verde” la transferuri. 

De azi, tehnicianul italian are la dispoziție șapte fotbaliști noi pe care va încerca să-i integreze rapid în această săptămână pentru a alinia o formulă câte de cât competitivă la Derby De România, programat duminică, de la ora 21:00, pe Arena Națională. 

Nou-veniții sunt portarul bulgar Plamen Iliev (29 de ani), fundașii Constantin Nica (28 de ani) și Răzvan Popa (24 de ani), mijlocașii Gabriel Torje (31 de ani), Cosmin Matei (29 de ani), Cătălin Itu (21 de ani) și atacantul macedonean Mirko Ivanovski (31 de ani). 

VIDEO  Derby în Liga 1! Totul despre FCSB - Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Deian Sorescu, petrecere cu manele și semne obscene: „Spune-mi Messi sau Ronaldo, într-un an îmi iau un Lambo”

EXCLUSIV „Ai pile, furi tortul și «te râzi» de proști” » Cine este de fapt administratorul judiciar de la Dinamo: jocuri de culise pe axa Zăvăleanu-Dâncu-Burleanu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
ciuke
ciuke  •  07 Septembrie 2021, 08:04
Postat de Danut Ognean pe 06 Septembrie 2021, 20:04

dinamo nu moare spre disperarea gigeilor si ai vom umili duminica in meciul direct la fel cum ia umilit cfr pe gigei in gruia

Ursule, au facut o bere cu numele tau!

paolo14
paolo14  •  07 Septembrie 2021, 06:31

Nu o fi vrut omu' sa joace pe plinuri de benzina, ca Torje!

razvanstefan2010
razvanstefan2010  •  06 Septembrie 2021, 22:37
Postat de ares01 pe 06 Septembrie 2021, 22:03

Dar de Şahtior Karaganda ai auzit?

Google search FC Dinamo 1948.in europa 2014-2021..... error 404 page not found.....

Vezi toate comentariile (26)
Comentează