FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE EXCLUSIV Dinamo și-a prezentat ultimul transfer » Ar putea juca împotriva Rapidului!

Irobiso, în duel cu Boateng / FOTO: Imago
Irobiso, în duel cu Boateng / FOTO: Imago

Articol de - Publicat vineri, 11 martie 2022 18:00 / Actualizat vineri, 11 martie 2022 18:01

Atacantul Christian Irobiso (28 de ani) a fost prezentat oficial de Dinamo la LPF. Este primul transfer din noua eră Dusan Uhrin jr!

UPDATE 11 martie, ora 18:00 - Dinamo l-a prezentat oficial pe Irobiso

Dinamo a anunțat oficial transferul lui Christian Irobiso, jucător venit liber după despărțirea de Gaz Metan.

Irobiso la Dinamo București Atacantul nigerian Christian Okechukwu Irobiso, ultima oară la Gaz Metan Mediaș, a semnat...

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Vineri, 11 martie 2022

UPDATE 11 martie, ora 15:00 - Dinamo l-a înregistrat pe Irobiso

Dinamo l-a înregistrat la LPF pe Irobiso. „Da, are drept de joc”, a transmis administratorul special Iuliu Mureșan pentru GSP.ro.

Atacantul nigerian ar putea face parte din lotul pentru meciul cu Rapid, programat pe 13 martie, mai ales că Mirko Ivanovski are probleme medicale.

UPDATE 9 martie, ora 17:30 / Irobiso semnează cu Dinamo

Christian Irobiso a devenit jucător liber de contract. În aceste momente se îndreaptă spre baza de la Săftica, pentru a pune la punct ultimele detalii ale contractului cu Dinamo. 

Conducerea „câinilor” a confirmat pentru GSP.ro că mutarea este realizată în procent de 100%. Irobiso devine apt pentru primul meci al play-out-ului, cel cu Rapid. 

Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare. Admite în parte cererea reclamantului. Constată încetarea raporturilor contractuale dintre părți pentru justa cauză în temeiul art. 18.10. lit. a) alin. 3 din RSTJF începând cu data de 09.03.2022. Obligă clubul pârât la plata drepturilor financiare restante și a taxei de procedură.
- Decizia CNSL în cazul lui Irobiso

Nasser Chamed (28 de ani) a scăpat și el de sub contractul cu Gaz Metan. Rămâne de văzut dacă extrema intră în planurile lui Dusan Uhrin Jr..

Dinamo are un nou acționar majoritar » Cine a preluat acțiunile lui Pablo Cortacero
DINAMO
Dinamo are un nou acționar majoritar » Cine a preluat acțiunile lui Pablo Cortacero

Atacantul lui Gaz Metan are deja un acord verbal cu formația din „Ștefan Cel Mare” și azi ar putea fi declarat liber de contract de Camera Națională de Soluționare a Litigiilor din cadrul FRF, din cauza datoriilor.

Știrea inițială: Irobiso poate deveni azi liber de contract

Cazul vârfului nigeriano-portughez a fost judecat și pe 2 martie, când CNSL a amânat verdictul pentru azi. Irobiso așteaptă să fie desemnat liber de contract pentru a semna cu Dinamo. Cotat la 250.000 de euro, atacantul a jucat 23 de meciuri în acest sezon și are 2 goluri și 3 pase de gol în tricoul medieșenilor.

Irobiso a evoluat de-a lungul carierei pentru Paços de Ferreira, União da Madeira, Senica, Vysočina Jihlava, Farense, Cova da Piedade, Farensa, Varzim și Gaz Metan Mediaș.

3 jucătoria semnat Dinamo dintre cei plecați recent de la Gaz Metan: Vlad Morar, Răzvan Grădinaru și De Moura

Gaz Metan a pierdut 14 puncte la comisii

Pentru neplata foștilor jucători, Gaz Metan a primit la începutul lunii o depunctare, de 4 puncte. În total, medieșenilor le-au fost luate 14 puncte la comisii și sunt condamnați la retrogradare! Gaz Metan a fost sancționată azi pentru datoriile către foștii jucători Alexandru Munteanu, Sergiu Popovici și Ronaldo Deaconu. Formația din Mediaș e ultima în play-out, cu 5 puncte, cu 2 mai puțin decât Academica Clinceni și cu 4 în urma lui Dinamo.

VIDEO Dumitru Dragomir: „Steliano Filip trebuie înțeles. A avut și mari probleme”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

„Plecați de la Dinamo?” » Iuliu Mureșan, prima reacție pentru GSP

Problema lui Răducioiu la Dinamo: „M-am cam săturat! O asemenea prostie e de neacceptat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (69)
iosif_bursuc
iosif_bursuc  •  12 Martie 2022, 11:18
Postat de fcsbesteaua pe 12 Martie 2022, 03:06

N-ai inteles nici acum ca astia sunt protejatii comisiilor si ca regulile sublnt doar pentru ceilalti? Nu vezi cum ii poarta comisiile an de an peste locurile de promovare sau baraj? Sunt salvati de comisii si anul asta!

Uitati-va ce face un prost la 3 dimineata !!

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  12 Martie 2022, 03:06

N-ai inteles nici acum ca astia sunt protejatii comisiilor si ca regulile sublnt doar pentru ceilalti? Nu vezi cum ii poarta comisiile an de an peste locurile de promovare sau baraj? Sunt salvati de comisii si anul asta!

creeperno115
creeperno115  •  11 Martie 2022, 22:39

L-am transferat liber de contract

Vezi toate comentariile (69)
Comentează