FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Dinamo câștigă din transferul lui Sorescu la FCSB! Un fost coleg din Ștefan cel Mare: „Poate e și el stelist la bază”

Sorescu, fost căpitan al lui Dinamo / FOTO: Imago
Sorescu, fost căpitan al lui Dinamo / FOTO: Imago

Articol de - Publicat vineri, 13 ianuarie 2023 22:40 / Actualizat vineri, 13 ianuarie 2023 23:14

Transferul lui Deian Sorescu (25 de ani) a căpătat contur, iar fostul căpitan al lui Dinamo se va alătura în scurt timp lotului pregătit de Mihai Pintilii. În sfârșit, s-a realizat mutarea bănățeanului în roșu-albastru, în condițiile în care Gigi Becali l-a vânat de mai multă vreme.

Dinamo n-a acceptat 700.000 de euro, suma maximă propusă de patronul bucureștenilor, l-a vândut anul trecut la Rakow pentru 800.000 de euro. 

Dinamo câștigă din transferul lui Sorescu la FCSB

Totodată, în contractul dintre ”câini” și polonezi este stipulată și o clauză, în urma căreia Dinamo va încasa 25 la sută din proximul transfer al lui Sorescu. Astfel, din suma de transfer pe care FCSB o va plăti în viitor pentru a-și asigura serviciile lui Deian, rivala din Ștefan cel Mare încasează un sfert.

În plus, în aceste zile, Dinamo așteaptă o tranșă de 110.000 de euro din partea polonezilor, în contul transferului lui Sorescu la liderul la zi din Polonia.

Cosmin Matei: „Se va impune cu siguranță”

Cosmin Matei, 31 de ani, a evoluat alături de Deian Sorescu la Dinamo și a trecut și el pe la FCSB, în 2010-2011. Mijlocașul central al lui Sepsi, care și-a revitalizat cariera la gruparea din Sfântu Gheorghe, este de părere că oficialii lui FCSB au făcut o afacere benefică prin aducerea lui Sorescu. Matei a comentat, vizavi de subiect, chestionat de Gazeta Sporturilor:

- Crezi că este o mutare bună, Sorescu la FCSB? 
- Sorescu la FCSB e o idee bună! Dacă Dinamo e în liga a doua... Da, e o idee bună pentru el. Un jucător cu care m-am înțeles bine, îmi place de el, poate acoperi mai multe posturi. Se va impune cu siguranță. N-are nevoie de mult timp ca să se acomodeze. Și are constanță. E jucător de națională, se va impune. 

- Galeria cum crezi că-l va primi, pozitiv sau negativ? 
- Ar trebui pozitiv. E un jucător de națională 

- Bine, el nu e crescut de Dinamo, chiar dacă a stat trei ani și jumătate în Ștefan cel Mare, e crescut la Timișoara...
- (râde) Poate, cine știe, e și el stelist la bază.

VIDEO. Bogdan Racovițan despre plecarea lui Sorescu: „Îmi pare rău, o să îmi fie dor de el”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Liviu Ciobotariu pune presiune pe fotbaliștii aduși de la CFR Cluj și FCSB: „Rămâne să arate și în meciurile oficiale”
CORESPONDENȚĂ DIN TURCIA
Liviu Ciobotariu pune presiune pe fotbaliștii aduși de la CFR Cluj și FCSB: „Rămâne să arate și în meciurile oficiale”
Adrian Mutu surprinde după ultimul amical din Antalya: „Eram mai îngrijorat dacă am fi câștigat astăzi!”
CORESPONDENȚĂ DIN TURCIA
Adrian Mutu surprinde după ultimul amical din Antalya: „Eram mai îngrijorat dacă am fi câștigat astăzi!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (18)
parpalache
parpalache  •  14 Ianuarie 2023, 14:14

Gasește el nea GG vreo„inginerie”-(ca cea pe care a facut-o cu Botoșanii la transferul lui Miron-ca sa-i pacaleasca pe cei de la Galați)!Ca la din astea nu-l intrece nimeni!

Rebelul27
Rebelul27  •  14 Ianuarie 2023, 12:41

""- Crezi că este o mutare bună, Sorescu la FCSB? - Sorescu la FCSB e o idee bună! Dacă Dinamo e în liga a doua"" Pai mai mATEI deșteptul *** nu tu împreună cu vedetele torja carp,etc a-ti bagat Dinamo în liga secunda???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

popescu222
popescu222  •  14 Ianuarie 2023, 12:06

Sorescu e un jucator extraordinar si i-as dori sa reuseasca la FCSB, dar acolo daca ai o pasa mai slaba cateva meciuri te distruge patronul in public. Deci sper sa joace constant bine, sa dea goluri si pase decisive, si sa devina in sfarsit un om important al nationalei, asa cum merita. Dinamo din pacate l-a tratat urat. Adica fanii.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează