FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL Dinamo și-a prezentat transferul cu numărul 5 din această iarnă » 8 trofee în palmares pentru noua achiziție a „câinilor”

Georgi Milanov a semnat cu Dinamo, sursa: Facebook Dinamo București
Georgi Milanov a semnat cu Dinamo, sursa: Facebook Dinamo București

Articol de - Publicat vineri, 19 ianuarie 2024 20:57 / Actualizat vineri, 19 ianuarie 2024 21:19

Dinamo a anunțat în această seară transferul internaționalului bulgar Georgi Milanov (31 de ani). Mijlocașul bulgar era liber de contract, după despărțirea de Al Dhafra, din Emiratele Arabe Unite.

Este transferul cu numărul 5 făcut de trupa lui Zeljko Kopic în această perioadă de mercato. Darko Velkovski, Domagoj Pavicic, Petru Neagu și Eddy Gnahore sunt ceilalți jucători legitimați de dinamoviști.

Acord Horațiu Moldovan - Atletico Madrid! Cifrele colosale ale contractului
MERCATO
Acord Horațiu Moldovan - Atletico Madrid! Cifrele colosale ale contractului

Georgi Milanov a semnat cu Dinamo

Bine ai venit, Georgi Milanov! Internaționalul bulgar Georgi Milanov (31 de ani), ultima oară la Al-Dhafra, în Emiratele Arabe Unite, este de astăzi noul jucător al echipei noastre, anunță Dinamo 1948 prin intermediul platformelor oficiale de comunicare. Cu 8 trofee în palmares, 47 de selecții pentru prima reprezentativă a Bulgariei și peste 60 de meciuri în competițiile europene, Georgi Milanov s-a alăturat lotului dinamovist și a intrat în programul de pregătire sub comanda antrenorului Željko Kopić. Litex Lovech (Bulgaria), CSKA Moscova (Rusia), Grasshoppers (Elveția), Fehervar (Ungaria), Levski Sofia (Bulgaria) și Al-Dhafra (EAU) sunt echipele la care a evoluat Georgi Milanov. Fotbalistul bulgar al anului 2012, Georgi Milanov a câștigat în carieră 8 trofee: două titluri de campion în Bulgaria (2010, 2011 / Litex Lovech), Cupa Bulgariei (2022 / Levski Sofia), Supercupa Bulgariei (2011 / Litex Lovech), două titluri de campion în Rusia (2014, 2016 / CSKA Moscova), Supercupa Rusiei (2015 / CSKA Moscova) și Cupa Ungariei (2019 / Fehervar).
-comunicatul postat de Dinamo pe rețelele de socializare

Regulile din Liga 1: lista de 25 formată din 4 jucători formați la club, 8 la nivel național, 13 străini

Totuși, în acest moment, apare o problemă. Una mare pentru Dinamo. Care nu respectă, momentan, criteriile de eligibilitate pentru lista cu jucători pentru Liga 1 ce trebuie depusă la LPF. Conform regulamentului, trebuie îndeplinite niște cerințe clare privind această listă:

  • un număr de minimum 8 jucători formați la nivel național, adică în România
  • un număr de minimum 4 jucători formați la nivelul clubului
  • un număr maxim de 4 jucători non-Uniunea Europeană, 13 jucători străini în total, comunitari și non-UE.

În acest moment, este evident, Dinamo depășește cu 2 numărul de fotbaliști străini! Au fost oficializați patru străini, Velkovski, Pavicic, Gnahore și Milanov, plus Neagu, care are și pașaport românesc.

Care sunt jucătorii străini de la Dinamo:

  • Golubovic - Slovenia/Bosnia
  • Velkovski - Macedonia de Nord
  • Bena - Franța
  • Lucas - Brazilia
  • Homawoo - Togo/Franța
  • Moura - Brazilia/Portugalia
  • Pavicic - Croația
  • Gnahore - Franța
  • Ilic - Croația
  • Larrucea - Spania
  • Dani Iglesias - Spania
  • Ghezali - Franța/Algeria
  • Goncalo - Portugalia
  • Abdallah - Madagascar/Franța

VIDEO Christian Ilic, despre comunicarea cu Zeljko Kopic: „Sunt și translator în timpul meciurilor"

Citește și alte știri:

Rapid - FCU Craiova, primul derby din SuperLiga în anul 2024, are loc acum. Krasniqi, gol la debut

Silviu Lung junior a fost întrebat despre un posibil transfer la Rapid » Reacția portarului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
mirstelistu
mirstelistu  •  20 Ianuarie 2024, 14:40

La asria nu e bai cu strainii îi lasa burla si cu 100 ca doar a mai marit numarul de echipe ca sa nu retrogradeze mocicosagul

redbuldog
redbuldog  •  20 Ianuarie 2024, 10:09
Postat de popescu222 pe 19 Ianuarie 2024, 23:41

Pacat ca am ajuns sa discutam de plecarea unui jucator foarte bun ca Larrucea, si raman in echipa nulitati precum N Rosu si Bani. Iar dintre straini Larrucea e departe de a fi cel mai slab, cum vad ca e opinia generala de altfel. Dar daca asta e decizia lui Kopic, o fi stiind el ce face.

De acord cu tine,Iglesias sau N.Rosu sunt sub nivelul potential al lui Larrucea,numai ca omul sa accidentat si e greu de crezut ca ajunge-n forma maxima in 2-3 luni,cand practic se ,,joaca existenta" lui Dinamo in Superliga!Totodata prezenta mai multor straini in lot,e ,,amendata"de prevederile federatiei,trebuie si romani si tineri,astfel se explica si mentinerea in lot a lui Bani,fratii Ieremia etc.care aveau o sansa mai buna,daca erau imprumutati sa joace constamt in liga 2-a.

Str82HeIL
Str82HeIL  •  20 Ianuarie 2024, 00:43
Postat de goggu.mecanicul pe 19 Ianuarie 2024, 22:41

De ce sa plece Larrucea și iglesias când ai păcălicii Bena , Homawoo sau abdallah care pe ăștia trebuie sa scapi cu prima mașină de dimineață. Bun venit Milanov , un transfer peste așteptări, sincer , cu o pregătire fizică bună o să fie top, are trofee în toate campionatele jucate ( Bulgaria , Rusia, Elveția, Ungaria) , o să vedeți , dar eu pariez pe suprizele Prvicici și Neagu , o s a vedeți ce pot băieți acum cu petrolul sau cu tzig@nyyy din Giulești. Sunt curios dacă vine și baroan, varfu francez golgheter din Bulgaria , dacă îl aducem și pe ăla suntem bine de tot

Neagu e ala venit de la Balti? Bai prietene... tu inca nu realizezi ca aia de voi le spuneti "investitori cu know-how" nu au bani sa treaca strada? Asteapta si ei sa dea o tzeapa.. pana la urma e Dinamo se stie ca acolo se poate. Hai dute pregateste o cafea ca la anul jucati la ora 10 dimineata . Sa nu fi somnoros

Vezi toate comentariile (13)
Comentează