FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Dinamo și-a prezentat azi noile transferuri! Iuliu Mureșan a anunțat ce urmează pentru „câini” + reacțiile jucătorilor

Articol de , - Publicat joi, 09 septembrie 2021 15:59 / Actualizat joi, 09 septembrie 2021 16:47

Dinamo și-a prezentat azi noile achiziții, iar administratorul special, Iuliu Mureșan, a dat detalii despre ce urmează pentru „câini”.

Plamen Iliev, Mirko Ivanovski, Cătălin Itu și Cătălin Țîră au fost prezentați azi, după ce în urmă cu o săptămână au fost prezentați Cosmin Matei, Gabi Torje, Constantin Nica și Răzvan Popa.

VIDEO Dinamo spune stop transferurilor

În conferință de presă de la stadionul din „Ștefan cel Mare”, Iuliu Mureșan a spus că Dinamo va mai aduce maximum un jucător în perioada următoare, doar dacă va exista șansa de a aduce un jucător important.

„Voi mai discuta și voi mai propune jucători. Sunt mulți care au rămas liberi. Sunt jucători buni, pe care îi cunosc. Mă gândesc foarte serios și vedem ce se va întâmpla. Mai mult de un jucător nu o să aducem. Sau putem declara că s-a terminat campania de transferuri. Dacă apare un jucător bun și avem resurse, vom încerca să-l aducem,

Perioada în care nu putem face transferuri a fost foarte stresantă. Mă gândeam ce să facem pentru a crește echipa. S-a rezolvat problema, dar a fost timpul scurt. Am avut 4-5 zile la dispoziție și a trebuit să mișcăm repede. Am vrut să aduc jucători pe care îi cunosc.

Acum ne-am liniștit, avem un lot competitiv. Așteptăm să se integreze cât mai repede și să avem rezultate”, a spus Iuliu Mureșan.

Dinamo și-a prezentat noile transferuri

Mă bucur că am semnat cu o echipă precum Dinamo. O echipă foarte bună, știe toată lumea. Nu e o perioadă foarte ok acum, dar toți suntem aici să ajutăm. 
Plamen Iliev, portar Dinamo

Spun sincer că sunt foarte fericit că am semnat cu Dinamo. Una dintre cele mai bune echipe din România, dar și din Europa. Și cu cei mai buni fani. Am venit să ajut cât pot. Voi da 100% la fiecare joc și la fiecare antrenament. 
Mirko Ivanovski, atacant Dinamo

Mulțumesc tuturor pentru modul în care am fost primit. Am fost surprins de ce am găsit aici. Vom munci enorm, vom trata fiecare moment cu maximă seriozitate pentru a ne îndeplini obiectivele și pentru a face fericiți fanii care au fost alături de Dinamo și la bine, și la rău. Am fost surprins de decizia lui CFR de a mă împrumuta, după am înțeles situația. M-am bucurat că pot veni să joc și să progresez. 
Cătălin Itu, mijlocaș Dinamo

Le mulțumesc conducătorilor pentru încrederea acordată. Am crescut aici, 8 ani la juniori, aici am fost copil de mingi prima dată. Mi s-a îndeplinit visul de a juca pentru echipa mea de suflet, pentru Dinamo. Sunt foarte bucuros că fac parte din această familie cu suporteri minunați. Urmează un meci important cu FCSB pe care vrem să-l câștigăm. 
Cătălin Țîră, atacant Dinamo

Campania de transferuri a dinamoviștilor, subiect de glume

Valeriu Răchită nu a fost impresionat de numele aduse de Dinamo. Fostul stelist și-a înțepat rivalii și a declarat că așteaptă un duel pe cinste între FCSB și Dinamo. Derby de România va avea loc duminică, 12 septembrie. 

„La Dinamo e filmul «Supraviețuirea», aduc jucători pe care nu i-a vrut nimeni, nu liberi de contract. Să nu avem 18 echipe la anul, ca să se mai salveze o dată. Văd că s-a refăcut cuplul Filip - Torje, sunt prieteni vechi, au apărut și în videoclipuri, dar poate le-a venit mintea la cap și nu mai sunt rebelii de acum ceva timp. 

Sper să fie un derby crâncen, ca atunci când se lăsa și cu o bătaie, așa era pe vremuri. Noi îi băteam, ei dădeau foc la tribună”, a spus Răchită în emisiunea Liga Digisport.

VIDEO Derby în Liga 1! Totul despre FCSB - Dinamo 

Citește și: 

Cornel Dinu, reacție surprinzătoare când a aflat cât câștigă administratorul judiciar de la Dinamo: „Vine de patru sau cinci ori la București”

Dario Bonetti, luat la țintă după ce l-a invitat pe Maccarone la derby: „Jenant, i-au suflat suporterii ce să zică”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  10 Septembrie 2021, 10:11

Muresan va aduce Titlul !

creeperno999
creeperno999  •  09 Septembrie 2021, 22:42

Ce cauta rachita in acest articol?

136224905382177
Francisc Kun  •  09 Septembrie 2021, 22:40

mai rachita inca nu o omorit spectatori a lui dinamo pe cei de la steaua cum au facut cei de la steaua mai *** pt steaua

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează