FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ar veni la Dinamo doar dacă pleacă Sorescu » Transferul propus lui Stoican

Stoican și Lazăr au mai lucrat și în trecut la Dinamo / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Stoican și Lazăr au mai lucrat și în trecut la Dinamo / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de , - Publicat miercuri, 05 ianuarie 2022 18:07 / Actualizat miercuri, 05 ianuarie 2022 21:10

Fostul dinamovist Vali Lazăr (32 de ani) ar putea reveni la Dinamo doar în cazul în care Deian Sorescu va fi vândut. Alți jucători, care au rămas liberi sau au jucat mai puțin, sunt propuși ”câinilor”. 

Dinamo a avut interdicție toată vara trecută la transferuri, reușind să facă mutări în mercato doar pe ultima sută de metri și, apoi, să ia jucători liberi, care nu au adus un plus echipei. Acum, roș-albii au pornit în trombă în 2022 și negociază atât rezilieri, cât și eventuale sosiri. Gazeta Sporturilor vă prezintă ultimele detalii de la negocieri.

Pe cine a luat Dinamo? » Noul transfer al „câinilor” a „rezolvat” 5 meciuri prin erori decisive
DINAMO
Pe cine a luat Dinamo? » Noul transfer al „câinilor” a „rezolvat” 5 meciuri prin erori decisive

Nume importante de Liga 1, pe lista lui Dinamo

Iuliu Mureșan primește fel de fel de propuneri, urmează să analizeze situația împreună cu Flavius Stoican. S-a ajuns la un acord, după managementul lui Mircea Rednic: fiecare transfer va fi realizat dacă sunt de acord și conducerea, și antrenorul. Jo Santos (30 de ani) și Platini (35) l-au contactat pe Stoican, oferindu-și serviciile.

Fostul golgeter al Ligii 1, Liviu Antal, 32 de ani, a reziliat cu UTA și a fost recomandat roș-albilor, care urmează să ia în calcul soluția. Totodată, un alt vârf, Andrei Sântean, 22 de ani, de la Hermannstadt, a fost și el propus. Știindu-se că Dinamo caută și în zona de atac. 

După ce l-au adus pe Răzvan Patriche, 35 de ani, roș-albii nu sunt deciși dacă să-l mai ia împrumut pe Alin Dobrosavlevici, 27 de ani, apărător crescut în Ștefan cel Mare, care acum nu-și mai găsește locul la Farul. Mai mult, conform Fanatik, Dinamo ar fi interesată și de serviciile lui Andrei Pițian, cel care și-a reziliat contractul cu FC Argeș în această iarnă. 

Din informațiile Gazetei, Dinamo discută zilele acestea și cu trei fotbaliști străini.

Soluții multiple pe benzi

Totodată, Valentin Lazăr, 32 de ani, ultima oară la Concordia Chiajna, a fost propus „câinilor", mai ales că este un fotbalist care a lucrat cu Flavius Stoican și care e și pe placul suporterilor. 

Totuși, jucătorul care a mai fost în două rânduri în „haită” depinde și de situația din lot. Mutarea ar putea avea sorți de izbândă doar dacă va fi vândut mai repede Sorescu. Fiindcă dinamoviștii sunt acoperiți pe ambele zone laterale ale ofensivei în acest moment. Pe o parte, vor fi forțați cei doi jucători eligibili U21, Bordușanu și Bani, pe cealaltă va fi Torje, secondat de Matei, plus Sorescu, care are ofertă acum să se transfere

1 golși un assist a adunat Vali Lazăr în această ediție pentru Chiajna în 15 meciuri

2 goluriși un assist a bifat Antal pentru UTA în 21 de partide

Dinamoviștilor le-a fost propus și un sârb

Impresarul Bogdan Apostu, cunoscut în special pentru infuența pe care o are la UTA, le-a propus dinamoviștilor un fotbalist sârb. Mai exact, un „închizător” din Serbia, Marko Djurisic. 

În vârstă de 24 de ani, acesta a evoluat ultima oară în Letonia, la Riga. Fotbalistul a mai evoluat de-a lungul carierei pentru Vojvodina, Proleter Novi Sad, Mačva Šabac, Dinamo Vranje și Riga și e cotat de Transfermarkt la 250.000 de euro. 

Ar veni la Dinamo doar dacă pleacă Sorescu » Transferul propus lui Stoican
Marko Djurisic a cucerit titlul în Letonia, alături de Riga
Dinamo poate scăpa acum de el » Încă un fotbalist chemat să rezilieze
DINAMO
Dinamo poate scăpa acum de el » Încă un fotbalist chemat să rezilieze

Iuliu Mureșan: „Nu cred că rezolvam dacă plecam eu”

Iuliu Mureșan a explicat de ce s-a ajuns la despărțirea de Mircea Rednic, detaliu contestat de o parte dintre fanii roș-albilor: „Clubul a trecut prin niște frământări, pe care sper că le-am rezolvat. Am luat o decizie care nu a fost aplaudată de toată lumea. M-am gândit bine și era singura soluție. Existau următoarele variante: să plece 15 jucători, cum a propus fostul antrenor, să plece antrenorul sau să plec eu, deși cred că asta nu rezolva nimic.

Am ales să schimbăm antrenorul, care a luat doar 6 puncte în 11 etape. Nu vreau să ne mai uităm în urmă. Am ales să-l avem antrenor pe Flavius Stoican, un dinamovist. Am încredere în el. Dinamo avea nevoie de mai puțină încrâncenare și mai multă relaxare și concentrare pe muncă, nu pe alte lucruri. Sper să facem un lot unit, sper ca jucătorii să fie prieteni”. 

VIDEO Flavius Stoican și Florin Răducioiu au fost prezentați la Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Pe cine a luat Dinamo? » Noul transfer al „câinilor” a „rezolvat” 5 meciuri prin erori decisive

EXCLUSIV Dinamo poate scăpa acum de el » Încă un fotbalist chemat să rezilieze

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  06 Ianuarie 2022, 17:52

daca i-ar lua, intr-adevar pe santos, platini, santean si antal plus patriche si dobrosavlevici, dinamo castiga play-ou fluierand! din pacate, ce au acum sunt mult sub nivelul ligii 1! nu poti avea pretentii cu moldoveanu si neicutescu, jucatori care sunt la acelasi nivel ca atunci cand jucau la juniori! stoican, in ciuda a ceea ce se spune despre el, facuse la iasi o echipa care juca fotbal!

2087606034590002
Mitelia Constantin  •  06 Ianuarie 2022, 08:53

Da ar fi buni ptr.DINAMO nu tinut in lot ivanoschi

steaua.libera
steaua.libera  •  06 Ianuarie 2022, 07:56

Lazar :))))) Jo Santos :))))))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează