FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo a rezolvat o problemă urgentă! „Câinii” așteaptă vești în privința deblocării transferurilor

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 22 iunie 2021 16:41 / Actualizat marti, 22 iunie 2021 16:45

Dinamo trece prin probleme financiare uriașe, tocmai de aceea a luat în calcul ideea de a intra într-o nouă insolvență, cât mai curând posibil. 

Toți de la echipă și de la club vorbesc despre acest detaliu, iar antrenorul Dusan Uhrin chiar semnala acest lucru, că va putea ajuta în perspectiva transferurilor, jucătorii ce vor veni având certitudinea că vor primi salariile pentru care se înțeleg cu gruparea din Ștefan cel Mare.

Dinamo merge la TAS

Echipa a plecat în cantonament în Turcia, iar cei de la club au găsit suma necesară plății taxei la TAS, 20.000 de franci elvețieni, pentru ca Tribunalul de la Lausanne să analizeze speța înaintată de Dinamo, după ce a primit interdicție la transferuri după memoriul lui Isma Lopez. 

Așa cum GSP.RO informa zilele trecute, roș-albii nu găsiseră suma pentru această taxă, dar lucrurile s-au rezolvat, astfel că bucureștenii speră că vor primi cât mai repede ”verde” pentru a demara mercato, mai ales că au existat diverse negocieri cu jucători din țară și din străinătate. 

Mai mult, dinamoviștii speră să primească o dispensă din partea TAS, din moment ce au plătit taxa, și, până la formarea completului de judecată și analizarea cazului, să aibă înștiințarea prin care să se poată debloca transferurile. 

În afara mai multor jucători din străinătate, „câinii” au demarat discuțiile cu Andrei Peteleu, Neluț Roșu și Cristi Melinte, toți trei ex-UTA, Răzvan Grădinaru și Jo Santos (ambii ex-Viitorul), Mihai Răduț (Astra), dar și alți fotbaliști din primele două divizii.

Mergem în Turcia, vom juca două amicale, unul cu Galatasaray, acolo voi vedea jucătorii.Intrăm în insolvenţă, e 90! E sigur că intrăm în insolvenţă. Am avut o întâlnire cu fanii. Va fi insolvenţă, vom vedea apoi ce se va întâmpla. E un proces și trebuie să aşteptăm să se încheie. Nu e problema mea.Dar este mai bine pentru Dinamo. Aşa putem transfera jucători. Voi aștepta să văd ce se întâmplă. Cred că e cea mai bună opţiune pentru Dinamo
 – Dusan Uhrin

VIDEO Florin Manea: „Fabbrini nu cred că-și va primi banii de la Dinamo”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Pablo Cortacero anunță că revine la Dinamo și are două solicitări: „Adunarea extraordinară să fie convocată urgent!”

Probleme tot mai mari la Dinamo: cantonament, apoi finalul! Steliano Filip, declarații alarmante

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (7)
valyomanyd
valyomanyd  •  22 Iunie 2021, 20:35

Ce chestie domnule, ieri am fost informati ca Dinamo nu are bani de TAS, iar astazi are...:)))))E nevoie sa spun numele jurnalistului care o da ....cotita ? :))))

moshul.cu.sacul.plin
moshul.cu.sacul.plin  •  22 Iunie 2021, 19:26
Postat de valentindragobete pe 22 Iunie 2021, 18:39

DD asta, neliniștitul asta e dan diaconescu in direct si in reluare ?

Clar, nu ești de pe aici! Sau, cel puțin, nu de prea multă vreme. Altfel, ai fi știut că Depart. DD înseamnă Departamentul Denigrări Dinamo. Al cărui (unic) șef este Apostol. El l-a creat și (tot) el îl conduce!

valentindragobete
valentindragobete  •  22 Iunie 2021, 18:39
Postat de moshul.cu.sacul.plin pe 22 Iunie 2021, 17:46

Deocamdată, șeful Depart. DD n-are somn...nici măcar vara! În loc să meargă la o bere cu băieții, postează (la foc automat) tot felul de porcării / elucubrații despre „clubul alb-roșu”. Patetic.

DD asta, neliniștitul asta e dan diaconescu in direct si in reluare ?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează