FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Probleme pentru Dinamo » Ce a decis azi judecătorul sindic în privința Planului de reorganizare

Tribunalul București nu a aprobat astăzi Planul de reorganizare întocmit de administratorul judiciar al clubului Dinamo.  Foto: Imago
Tribunalul București nu a aprobat astăzi Planul de reorganizare întocmit de administratorul judiciar al clubului Dinamo. Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 15 noiembrie 2021 14:48 / Actualizat luni, 15 noiembrie 2021 14:50

Tribunalul București nu a aprobat astăzi Planul de reorganizare întocmit de administratorul judiciar al clubului Dinamo. „Amână pronunțarea cu privire la propunerea de confirmare a planului de reorganizare la data de 22.11.2021”, se arată pe portarul just.ro.

„Judecătorul sindic a stabilit că se mai impune depunerea anumitor documente la dosar”, a transmis pentru GSP.RO responsabilul cu relațiile publice din cadrul Secției a VII-a Civilă din cadrul Tribunalului București.

Iureș în vestiarul lui Dinamo: „A venit cu un teanc de hârtii: «Spune-i ăstuia că ne-a nenorocit»”
DINAMO
Iureș în vestiarul lui Dinamo: „A venit cu un teanc de hârtii: «Spune-i ăstuia că ne-a nenorocit»”

Pentru continuarea procedurii se acordă termen la data de 07.02.2022 ora 11:00.

Probleme pentru Dinamo » Ce a decis azi judecătorul sindic în privința Planului de reorganizare

Dinamo riscă depunctarea

Pe 8 noiembrie, clubul din „Ștefan cel Mare”, aflat în insolvență din cauza datoriilor, a supus la vot planul de reorganizare, iar acesta a fost aprobat de creditori.

Astfel, dacă planul de reorganizare va fi validat în instanță, Dinamo va scapă de depunctarea de 9 puncte care o aștepta la finalul lunii, din cauza datoriilor către angajați, către Fisc și către alte cluburi.

Plan SF la Dinamo: Zăvăleanu promite venituri de 20 de milioane €!

La începutul lunii noiembrie, Gazeta Sporturilor prezenta în detaliu planul de reorganizare pregătit de Dinamo.

Astfel, firma ce se ocupă de reorganizarea clubului propune achitarea sumelor restante în procent de 100%, dar fără să plătească nimic în primul an. Fotbaliștii care s-au înscris la masa credală să intre în posesia creanțelor abia din anul 3. În plus, administratorul judiciar susține aprobarea planului anticipând că veniturile, pe următorii 3 ani, vor fi cu 60% mai mari față de precedenții 3.

Da, planul de reabilitare prevede achitarea tutor creanțelor, E o strategie. Exista posibiltatea să plătim mai puțin, dar nu am vrut să riscăm să nu primim licența
– Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo

De fapt, estimările de venituri pe care firma lui Zăvăleanu le-a introdus în plan, cu speranța că acesta va fi votat, sunt departe de realitățile pe care clubul le traversează. Sunt anunțate încasări de aproape 100 de milioane de lei în următorii 3 ani. Ceea ce înseamnă 20 de milioane de euro. Se prezintă și defalcat de unde ar proveni marea majoritate a acestor sume:

  • aproape 3,9 milioane de euro din drepturi TV
  • în jur de 3,9 milioane de euro din publicitate
  • 3 milioane de euro din vânzarea jucătorilor
  • aportul acționarilor ar aduce peste 8 milioane de euro
  • restul ar fi reprezentat de bilete și alte venituri

Suma de 20 de milioane de euro, pentru următorii 3 ani, ar însemna ca Dinamo aproape să explodeze din perspectiva veniturilor, raportat la ce s-a petrecut în precedenții 3 ani.

Cum arată degetul mic al lui Florin Matache, portarul-erou din meciul istoric dintre Dinamo și Liberec

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Rednic, fără milă, după amicalul lui Dinamo: „Rădoi nu avea voie să facă greșeala asta. Să plece inclusiv cei care l-au numit!”

Ajutor pentru Deian Sorescu! Ce i-a pregătit Mircea Rednic, odată cu noul transfer de la Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
creeperno115
creeperno115  •  15 Noiembrie 2021, 22:39

Stati linistiti ca nu cred ca exista user pe site-ul asta sa nu fi avut cel putin o greseala de gramatica in toate comentariile care le-a postat. Important e sa fie inteles comentariul

tictictic
tictictic  •  15 Noiembrie 2021, 20:15
Postat de adi_stelistul pe 15 Noiembrie 2021, 17:33

Nu inteleg ce vrei sa zici, dar chiar la un telefon am scris. E destul de greu sa confund celeritate cu celebritate. Macar pentru faptul ca ultimul termen e atat de des folosit incat nu cred ca cineva nu-i stie sensul. Dar, in sfarsit, o seara buna.

Uite ce e... te asigur ca si eu fac o gramada de greseli de scriere sau gramaticale, de toate felurile, in comentariile pe care le postez pe bloguri, pe site-uri, pe net. Sunt greseli impardonabile, de care mi-e rusine, indiferent ca sunt ele datorate vitezei, grabei, neatentiei sau superficialitatii de moment. Insa, mi le asum ca fiind in totalitate din vina si neglijenta mea, sau chiar din prostia si necunoasterea mea, din limita mea privind cunoasterea si stapanirea limbii romane. Insa, NICIODATA n-as avea tupeul sa pasez vina prostiilor pe care le fac in scris si in vorbit pe un amarat de TELEFON MOBIL SMART! Din simplul motiv ca, atunci cand profesorii s-au straduit zeci de ani de zile sa ma invete sa scriu si sa vorbesc corect in limba romana, nu existau chestiile astea "smart" care vad ca te incurca teribil pe tine... Intelegi ce zic?!?

adi_stelistul
adi_stelistul  •  15 Noiembrie 2021, 17:33
Postat de tictictic pe 15 Noiembrie 2021, 16:50

Evident!!! Asa se justifica toti, invariabil! Eu d-aia nu folosesc telefoane smart... n-am nevoie de autocorrect-ul unui device ca sa pot scrie cat de cat decent in limba romana. Telefonul il folosesc exclusiv pentru convorbiri telefonice, adica in scopul pentru care a fost inventat aparatul asta. La urma urmei, d-aia am facut scoala pe branci vreo 20 de ani si mai bine, ca sa nu depind niciodata in viata de un "smart" d-asta pentru a ma exprima in scris si verbal in limba romana... Macar atat, n-asa???

Nu inteleg ce vrei sa zici, dar chiar la un telefon am scris. E destul de greu sa confund celeritate cu celebritate. Macar pentru faptul ca ultimul termen e atat de des folosit incat nu cred ca cineva nu-i stie sensul. Dar, in sfarsit, o seara buna.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează