FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Dinamo a pregătit o surpriză pentru meciul cu FCSB : „Era una dintre promisiunile făcute suporterilor”

FOTO: facebook @ProgramDDB
FOTO: facebook @ProgramDDB

Articol de GSP - Publicat marti, 25 ianuarie 2022 22:11 / Actualizat marti, 25 ianuarie 2022 23:06

Dinamo va avea un echipament special la derby-ul cu FCSB. Pe tricourile elevilor lui Flavius Stoican vor apărea numele a 2.000 de suporteri din programul DDB.

  • Dinamo - FCSB se joacă duminică, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro

În 2021, DDB lansa o campanie inedită pentru a strânge banii necesari obținerii licenței. Numele a 2.000 de membri cotizanți urmau să apară pe tricourile oficiale de joc ale lui Dinamo. 

FCSB, pierdere grea pentru derby-ul cu Dinamo: „Șanse minime să joace”
Dinamo - FCSB
FCSB, pierdere grea pentru derby-ul cu Dinamo: „Șanse minime să joace”

Momentul mult așteptat de fani a fost amânat în mai multe rânduri, dar duminică, fix în cel mai așteptat meci al sezonului, promisiunea se va împlini. Dinamo va evolua în tricouri negre, cu numele suporterilor inscripționate.

Dinamo a pregătit o surpriză pentru meciul cu FCSB : „Era una dintre promisiunile făcute suporterilor”
FOTO: Facebook @ProgramDDB

Dinamo, echipament special la derby-ul cu FCSB

„În 2021 ne-am confruntat cu același risc al pierderii licenței și implicit al falimentului. Datoriile create de spanioli erau mult mai mari decât în anul precedent. Atunci s-au lansat tricourile inscripționate cu numele suporterilor. S-au strâns 200.000€ și s-au acoperit o parte din datorii.

Prin acest lucru, tricourile negre, cu 2000 de nume de suporteri, au devenit un simbol al salvării. Asta le dă valoare mai mult decât orice. Tricourile au fost expediate către suporteri și în proporție de 98% au ajuns în posesia lor.

Duminică, vor căpăta și mai multă valoare, pentru că vor deveni TRICOURILE OFICIALE DE JOC. Era una dintre promisiunile făcute suporterilor. Știm că mai avem o promisiune în așteptare. Nu ne oprim. Vom face tot posibilul să ducem până la capăt tot ce am început.

Pentru a putea fi îmbrăcate în meciurile oficiale, eram obligați să alegem o altă culoare, în afara culorilor care sunt deja folosite în echipamentul din acest sezon. Duminică vom fi acolo. Nu doar în Peluză, nu doar în tribune, ci și pe piepturile jucătorilor”, se arată în comunicatul transmis de DDB. 

Programul DDB a fost zdruncinat rău după demiterea lui Mircea Rednic. Într-o săptămână s-a ajuns ca acționarul minoritar al grupării, practic, să piardă un contingent important de membri, de la 15.500 la 14.885. De atunci a tot scăzut, iar azi numărul membrilor DDB a ajuns la 14.799

VIDEO Cele mai importante informații înainte de Dinamo - FCSB

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Iuliu Mureșan vrea liniște la Dinamo: „Vor renunța la bani și le vom da drumul în două zile”

VIDEO Burleanu îl contrazice pe Rădoi » Șeful FRF spulberă speranțele dinamoviștilor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
514091889218839
Mihai Buzea  •  27 Ianuarie 2022, 12:44

Apare si numele lui burleanu??? Sau el are tricou separat????

1948forever
1948forever  •  26 Ianuarie 2022, 12:46

mai bine spuneti cu tombola aia, ati dat premiul? lasati numele inscrise

udfjts_xhousj
udfjts_xhousj  •  26 Ianuarie 2022, 08:51
Postat de andrei.steaua pe 25 Ianuarie 2022, 23:39

Ma frizerule, ma prostovane

*** asta de ce nu este blocat ?? Asta inafara sa scrie prost nu stie nimic***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează