FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO -U CRAIOVA 0-2

DINAMO - U CRAIOVA 0-2 // Jucătorii Craiovei, reacție jenantă în vestiar după victoria cu Dinamo: „Da, am pus muzică!”

Dinamo - U Craiova
Dinamo - U Craiova

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iulie 2019 10:19

U Craiova s-a impus în meciul cu Dinamo, 2-0, după o partidă pe care tensionată, în care Eugen Neagoe, antrenorul „câinilor”, a suferit un infarct cardiac inferior pe bancă.

  • Neagoe a fost dus Spitalul Clinic de Urgențe Floreasca, iar starea lui este stabilă în acest moment. Antrenorul e conștient și cooperant, a depășit faza critică. Va fi supus unei coronarografii și sunt indicații pentru montarea unui stent.

După meci, deși situația lui Eugen Neagoe era încă neclară, iar fotbaliștii și staff-ul lui Dinamo erau afectați de evenimente, jucătorii Craiovei au sărbătorit excesiv. Aceștia au petrecut în vestiar și au dat drumul la muzică, bucurându-se de victorie.

„E muzică în vestiar, da! Dar doar în seara asta ne bucurăm pentru că joi ne aşteaptă un meci greu în Europa (n.r. Honved - U Craiova, turul II al preliminariilor Europa League). Dacă până acum ne-am chinuit cu fiecare echipă, acum am câştigat fără drept de apel. Am dominat jocul de la un cap la altul, nu cred că ne-au creat probleme”, a declarat mijlocașul Alexandru Cicâldău, 22 de ani, la TV Digi Sport.

„Gazonul a fost mai prost decât cel de la noi de acasă. Dar ambele echipe au jucat pe acelaşi gazon.

Nu vreau să vorbesc despre transferul meu acum. Deocamdată mă concentrez doar pe ceea ce am de făcut la Craiova”Alexandru Cicâldău

Citește și:

Fanii din PCH, mesaj controversat după problemele lui Neagoe: „Nu suporterii îți doresc răul! Cineva își bate joc de tine și de noi”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (53)
dansy
dansy  •  23 Iulie 2019, 08:00
Postat de observator_federal pe 22 Iulie 2019, 11:24

În mod clar, craiovenii din teren și cei din tribună au considerat (au crezut) că situația lui Neagoe era în regulă în acel moment, altfel cu siguranță și-ar fi reprimat manifestările de bucurie... Simplu, omenește, fiindcă fotbaliștii (actori direcți în spectacolul din arenă în care, uneori, ”gladiatorii” mor) sunt în mod clar mai ”sensibili” la situațiile de felul celei de aseară decât unii ziariști care se lamentează excesiv și lansează acuzații grave fără acoperire, în momentele cele mai nepotrivite...

Era clar ca s-a stiut situatia lui Neagoe dupa interventia salvarii.A stiut si arbitrul ca altfel nu mai continua jocul,a stiut si staful dinamovist si cel al universitatii si bibenteles ca si jucatorii.Asa ca toti care incercati pe aici inclusiv "marii ziaristii" ai acestei foi de hartie nu mai incercati manipulari si imbarligari intre cele doua cluburi si cele doua galerii.Si nu mai incercati sa diminuati victoria UNIVERSITATII.Ati vazut ca si pana in min 25 pe teren era o singura echipa-Universitatea.

dansy
dansy  •  23 Iulie 2019, 07:52
Postat de cornelconasu pe 22 Iulie 2019, 13:52

Tu cât ai 90 de ani ?! Vezi că te dai de gol cu inteligența voastră infantilă !

Infantil esti tu pentru ca habar nu ai istoria fotbalului romanesc.Mai citeste cum au ajuns Dinamo si FCSB in prima liga in anii 1947-1948 si dupa aia putem vorbi.

dansy
dansy  •  23 Iulie 2019, 07:49
Postat de vladutz13 pe 22 Iulie 2019, 14:10

Ok, felicitari galeriei, rusine jucatorilor. Nu vorbim de acelasi lucru. Nu mai vedeti totul asa bipolar, ca daca au facut aia mai rau, e bine la noi. Nu are nicio treaba. Fiecare lucru trebuie judecat separat. E penibil ce au facut jucatorii, putina DECENTA!!!

Iti pun o intrebare simpla la care te rog sa raspunzi: Daca Dinamo marca si egala ce faceau jucatorii si galeria lor?Plangeau? stateau ca momiile in tribune?Dar daca castigau? Ce faceau???

Vezi toate comentariile (53)
Comentează