FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CRAIOVA

DINAMO - U CRAIOVA // GALERIE FOTO Cum arată acum gazonul de pe Arena Națională înainte de Dinamo - U Craiova

Arena Națională // FOTO: Vlad Nedelea +12   FOTO
Arena Națională // FOTO: Vlad Nedelea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 iulie 2019 18:16

Dinamo va juca duminică, de la ora 21:00, contra celor de la U Craiova, în a doua etapă din Liga 1.

Acesta va primul meci al lui Dinamo ca gazdă în acest sezon, iar oficialii „câinilor” au decis ca partida să aibă loc pe Arena Națională, mizând pe un număr mare de fani.

Cu 4 zile înainte de meciul Dinamo - Craiova, gazonul de pe Arena Națională se prezintă în condiții aproape decente, deși a găzduit în urmă cu două săptămâni concertul lui Ed Sheeran. Mai există însă câteva probleme, iarba fiind mai rară în multe locuri. Cele mai afectate zone sunt în dreptul porții de la Peluza Nord, unde a fost amplasată scena, dar și la mijlocul terenului, unde au fost puse luminile și camerele pentru concert. Totuși, până la ora meciului, sunt șanse ca gazonul să se prezinte în condiții mult mai bune.

arena nationala 11 +13 FOTO

În urmă cu o săptămână, gazonul avea probleme mari

Pe 9 iulie, reporterii Gazetei Sporturilor au vizitat cel mai mare stadion din țară, iar atunci gazonul se prezenta în condiții foarte proaste, fiind multe petice fără iarbă.

arena nationala 1 +13 FOTO

Când se schimbă gazonul

Suprafața de joc va fi una noua abia după ce Metallica va concerta și ea pe Arena Națională, eveniment programat pe 14 august. Iar după acest concert sunt șanse mari ca timp de 3 săptămâni să nu se dispute niciun meci acolo.

Citește și:

Comisia de Disciplină a amânat verdictul! Dinamo - CS Universitatea Craiova se dispută cu spectatori

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
1204476112915150
Cătălin Călin  •  18 Iulie 2019, 09:13

rammstein_deutschland...stai linistit ca nu toti banii din bilete, se vor duce catre primarie! Stadionul este, ca si in cazul evenimentelor sportive, inchiriat contracost! Restul se duc catre firma organizatoare, onorarii artisti, etc!

albalbastru72
albalbastru72  •  18 Iulie 2019, 04:49

Cum adica din bani publici,da-mi exemplu de un stadion romanesc la ridicarea caruia nu s-au folosit bani publici.Pina si Hagi la Ovidiu a fost subventionat 50%.

rammstein_deutschland
rammstein_deutschland  •  18 Iulie 2019, 00:57
Postat de univ_craiova1 pe 17 Iulie 2019, 23:41

Investin în concerte mizerabile!! Și pe național și la parlament!!! Bătaia asta de joc trebuie sa înceteze!!! Ne-am saturat!! Sa facă dracului și în alte zone!! Sunt atâtea locuri libere pline de mizerie unde pot sa investească într-un loc pentru concerte!

auzi la prazarul asta , concerte mizerabile , bah baiatule ai idee cati bani s-au luat pe bilete la concertul lu Metallica ??? cel mai ieftin bilet 400 de roni cel mai scump 9900, biletele s-au vandut in 2 zile , o sa fie record de lume pe national arena peste 60 000 de oameni ...pai cand strangeau banii astia de la FCSB in campionat ???

Vezi toate comentariile (8)
Comentează